Mai multe beneficii când le ai pe toate împreună
Sună 797
sau
Conectează acum Fibră de la Orange cu super-viteză și echipament Wi-Fi avansat
Abonamente Internet
Fibră 500
500 200 Mbps
170 lei
lunar
Comandă acum Comandă acum
Fibră 1000
940 300 Mbps
230 lei
lunar
Comandă acum Comandă acum
În plus, ai 1500 lei reducere
pentru un telefon, smart object sau accesoriu, pe care îl alegi chiar tu în magazinele Orange
Internet Acasă
Modem avansat Wi-Fi 5 și conectare gratuită
Reducere la orice smartphone sau televizor
Alege abonamentul TV potrivit pentru afacerea ta
TV Public
120 canale,
inclusiv 76 HD
Vezi grila TV
TV Oficiu
125 canale,
inclusiv 79 HD
Vezi grila TV
Echipamente
Detalii aici
Televizoare în rate
Detalii aici
Condiţiile ofertei
 1. Abonamentele Orange Fibra sunt disponibile consumatorilor, în limita ariei de acoperire a reţelei fixe Orange. Conectarea este gratuită, la semnarea contractului pe minim 24 luni.
 2. Clienţii se conectează prin intermediul reţelei bazate pe 100% Fibră, dacă locaţia lor se află în aria de acoperire a acestei reţele. În celelalte cazuri, clienţii se conectează prin intermediul reţelei hibride Fibră-Cablu Coaxial. Orange informează Clientul când reţeaua bazată pe 100% Fibră devine disponibilă la locaţia acestuia. În acest caz, Clientul poate solicita modificarea conexiunii în 100% Fibră, în cadrul aceluiaşi tip de abonament. Orange poate sista operarea reţelei hibride Fibră-Cablu Coaxial la locaţia Clientului. În acest caz, Clientul poate solicita modificarea conexiunii în 100% Fibră sau rezolvi contractul pentru abonamentul respectiv, fără penalităţi. 
 3. Vitezele de transfer al datelor (vitezele Internet) disponibile cu fiecare abonament variază în funcţie de reţeaua prin care se conectează Clientul. Vitezele indicate reprezintă vitezele maxime de download, atunci când dispozitivul utilizat de Client este conectat prin cablu la punctul terminal al reţelei. Vitezele de transfer al datelor disponibile în mod normal depind de un şir de factori externi care sunt în afara controlului Orange, inclusiv de performanţa echipamentului terminal şi/sau dispozitivului utilizat de Client.
 4. În funcţie de tipul abonamentului, Orange instalează în locaţia Clientului următorul echipament terminal pentru accesul la serviciul Internet:
  • Orange Fibra + TV Acasa 1000 sau Fibra 1000 - ONT Huawei HG8247W5;
  • Orange Fibra + TV Acasa 300 sau 500, Fibra 500 - ONT Huawei HG8145V5.
 5. Consumatorii care deţin un abonament mobil voce Orange activ de cel puţin 50 lei (abonament mobil eligibil) şi se conectează la un abonament Fibră 500 sau Fibră 1000 (abonament fix eligibil), în perioada 24.11.2021-31.01.2022 pot, în termen de 30 zile de la activarea acestuia (dacă contractul nu a fost revocat), beneficia de una din ofertele de mai jos:
  • 1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 1501 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 2000 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 3024 lei.
  • Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Samsung Galaxy A02, disponibil un abonament mobil voce Orange activ de cel puţin 130 lei (abonament mobil eligibil). Oferta este valabilă în limita stocului.
  Un client poate beneficia de prezenta ofertă o singură dată. Clientul nu poate beneficia de prezenta ofertă, dacă a beneficiat anterior de o ofertă similară din partea Orange. Prezenta ofertă nu poate fi utilizată concomitent cu reduceri din contul Minutelor de Fidelitate. În cazul returului dispozitivului din motive imputabile Orange Moldova, Clientul poate beneficia de aceeaşi reducere pentru procurarea altui dispozitiv, cu condiţia că perioada promoţiei indicată mai sus nu a expirat. Clientul care a beneficiat de prezenta ofertă nu poate schimba abonamentul fix pe un alt abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului fix. De asemenea, Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentul mobil voce cu care a beneficiat de ofertă, o perioadă contractuală minimă de 24 luni din următoarea dată de facturare. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, la conectarea abonamentului mobil voce sau activarea unei alte oferte promoţionale), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
Versiunea Desktop