SMS Marketing

Comunică cu clienţii tăi prin mesaje SMS direct pe telefonul mobil

Îţi punem la dispoziţie cele mai puternice şi avantajoase instrumente de SMS Marketing, care te vor ajuta să-ţi creşti vânzările, să-ţi fidelizezi clienţii şi să creşti notorietatea mărcii tale.

Publicitatea prin SMS este un mod foarte eficient de promovare pentru afacerea ta.

Având mai multe avantaje - rapiditate, costuri mici şi comoditate, publicitatea prin SMS este potrivita atât pentru campanii spontane, cât şi pentru completarea eforturilor de marketing efectuate pe alte căi.

Nici un alt canal de comunicare nu oferă o transmisie atât de rapidă şi o confirmare atât de precisă a numărului de livrări către clienţi.

Impact imediat

Campaniile SMS pot fi utilizate in diferite scopuri: anunţul despre produse noi, reduceri, oferte speciale de o zi, deschideri de magazine, concursuri, evenimente etc.

Datorită faptului că mesajele SMS ajung practic imediat la destinatari, poţi utiliza publicitatea prin SMS şi pentru anumite scopuri urgente. De exemplu, atragerea clienţilor în magazinul tău în zilele cu vânzări scăzute sau pentru lichidarea stocului.


Flexibilitate

O campanie publicitară prin SMS poate fi iniţiată în câteva minute, iar timpul scurt de expediere face ca aceasta să aibă un impact imediat pe piaţă. Un simplu mesaj, bine formulat, poate trezi interesul clienţilor instantaneu.


Direct la ţintă

Deoarece clienţii tăi au acceptat să primească mesaje promoţionale, ştii sigur că au un adevărat interes pentru serviciile şi produsele tale. Ei îţi cer să le oferi promoţii, să le dai un motiv pentru a cumpăra imediat.


Costuri eficiente

Faţă de alte metode, publicitatea prin SMS are cea mai mare rată de răspuns de pe piaţă. Costul este mult mai scăzut faţă de publicitatea TV, radio şi ziare, chiar şi faţă de pliantele distribuite prin cutiile poştale. În plus, timpul în care mesajul ajunge este esenţial şi nu se compară cu nici o alta metodă.


Personalizare expeditor

Numele expeditorului este primul lucru pe care îl observă destinatarii şi care îi determină să citească sau nu mesajul SMS. Mesajele expediate prin intermediul serviciului nostru ajung pe telefoanele mobile având numele companiei în câmpul expeditor, asigurându-ţi astfel cea mai bună rată de citire.

Partenerii noştri autorizaţi

Ai întrebări? Obține cea mai bună consiliere de la partenerii noştri autorizaţi, care vor realiza întreg procesul, pentru ca tu să ai un succes imediat.

INTERMOBCOM SRL

 069160057, 022 507740

 smsinfo@bemobile.md

 intermobcom.md

PROCONTEXT SRL

 069501616, 022 815700

 sales.smsbulk@context.md

EMOTION TRADING SRL

 079900094, 022 885817

 support@unifun.com

 bulksms.md/services.html

Devino partener

Agentul economic care doreşte să devină Integrator, va adresa către Orange o cerere scrisă conform modelului afişat aici. Orange Moldova va aplica prezenta procedură, care detaliază criteriile de selectare a agenţilor economici în vederea prestării serviciilor SMS Notificare şi Orange Publicitate, prin încheierea unui contract de colaborare cu Orange Moldova.
Versiunea Desktop