Administrează simplu toate numerele companiei cu my.orange.md

Descoperă noile funcționalități My Business Account

Dacă eşti persoana de decizie a unei companii, poţi administra toate numerele de pe cont, la orice oră. Contul My Business Account te ajută să afli detalii despre fiecare număr, fără a fi necesar să apelezi Serviciul Clienţi sau să vizitezi un magazin specializat.

Cum poți administra numerele companiei

Pe my.orange.md poți vedea toate numerele companiei – abonamentele mobile voce, Internet Acum, Internet, Televiziune și cele M2M. Totuși, pentru a păstra confidențialitatea și securitatea datelor, această funcționalitate este disponibilă doar pentru maxim 2 reprezentanți din companie.
1

Obține dreptul de administrare prin my.orange.md

Pentru a ne asigura că doar persoana autorizată are acces la informația despre toate numerele, e nevoie să completezi o cerere direct în magazinul Orange sau completează modelul de cerere și expediaz-o la corporate@orange.md. De asemenea, dacă ai Cartela Clientului, poți suna la 700 pentru activarea acestui drept.

2

Loghează-te în my.orange.md prin Cont Orange
 

1

Având drept de administrare, e nevoie să te loghezi pe My Orange. Dacă ai deja un Cont Orange creat anterior pe numărul tău de serviciu, introdu emailul și parola. Dacă nu ai un Cont Orange, va fi necesar să-l creezi.

Asta e tot. Acum poți monitoriza în orice clipă toate abonamentele companiei.

Cum economisești timpul având drept de administrare prin my.orange.md

Poți vedea instant toate numerele de pe cont

Fie că ai 10 sau 1000 de numere, le vei vedea pe toate pe pagina Toate numerele din meniul principal. Mai mult, pentru comoditate, poți căuta fie după filtre – în funcție de tipul serviciului, fie prin introducerea primelor 5 cifre ale numărului. În cazul în care crești numărul de abonamente, acestea se vor reflecta automat în lista de numere.

Activează/dezactivează servicii

Selectează numărul pentru care vrei să activezi sau să dezactivezi un serviciu, alege rubrica Opțiuni și servicii și activează serviciul necesar. Pentru dezactivarea serviciului, selectează rubrica „Dezactivează”, unde sunt afișate toate serviciile active.

Monitorizezi resursele – minutele, traficul Internet și SMS-urile disponibile pe fiecare număr în parte

Dai click pe numărul care te interesează și poți vedea câte minute și GB are în acest moment, ce opțiuni are activate și cât trafic sau minute i-au rămas din opțiuni. Dacă numărul are activat serviciul Cost Control, vei putea vizualiza și Balanța numărului. Dacă nu, doar balanța contului întregii companii.

Vizualizezi facturile lunare

Pe ultimele 12 luni pentru fiecare număr și factura fiscală electronică.

Poți vedea Istoricul acțiunilor și Istoricul plăților

Toate acțiunile efectuate în My Orange de utilizatorul numărului, precum și de administratorul contului companiei, ce vizează acest număr, sunt vizibile în meniul Istoricul acțiunilor. Aceasta înseamnă că toate activările și cheltuielile pot fi ușor monitorizate de ambele părți.

Poți modifica Abonamentul pentru fiecare număr (doar pentru companii mici și mijlocii)

Administratorii contului companiilor mici și mijlocii au o funcționalitate în plus. Ei pot modifica abonamentul pentru fiecare număr de pe cont. Aceasta se va reflecta automat atât în resursele utilizatorului și în Istoricul acțiunilor, cât și în factura lunară, pentru că modificarea are aceeași putere juridică ca și orice contract.