Orange Business
Partener digital pentru afaceri
#Orangebusiness
Microsoft Office 365
aplicații licențiate de productivitate și colaborare

Acum la Orange ai abonamente Microsoft 365 cu sistem de operare Windows 10 Enterprise şi soluţii de protecţie a datelor incluse. Obține cele mai bune aplicații de productivitate din domeniu, combinate cu capacități de securitate și conformitate pentru întreprinderea ta de la 232 lei lunar.

Descoperă noile abonamente aici

Beneficii Microsoft

Mobilitate şi accesibilitate
Aplicații Office

Eficient cu cele mai recente versiuni Word, Excel, PowerPoint și nu numai.

Stocare în cloud

Access de oriunde şi de pe orice echipament (PC, tabletă, smartphone) la aplicaţiile şi instrumentele Microsoft/Office 365.

Productivitate sporită

Colaborează și lucrează mai eficient cu o experiență de utilizator intuitivă - instrumente și caracteristici încorporate.

Optimizare costuri
Pachete flexibile

Poți alege pachetul de servicii potrivit fiecărui utilizator și modului în care acesta colaborează în cadrul echipei.

Licențiere multi-dispozitiv

Fiecare utilizator poate folosi aceeași licență Microsoft/Office 365 pe 5 dispozitive diferite: laptop, desktop, tabletă sau smartphone. În acest fel, are aceeași experiență de utilizare și poate continua munca de pe un dispozitiv pe altul, fără întreruperi.

Toate serviciile pe o singură factură

Licențele Microsoft/Office 365 sunt incluse pe factura lunară Orange. Astfel, ai un singur furnizor pentru toate componentele soluției, un singur punct de contact, iar înregistrările în contabilitate sunt mai simple.

Siguranţă şi confidenţialitate
Sistem de operare

Windows 10 Enterprise este un sistem de operare intuitiv, cu instrumente și caracteristici încorporate de care utilizatorii și echipele au nevoie ca să țină pasul cu ritmul de dezvoltare a securităţii informaţionale în cadrul companiei tale.

Securitate

Documentele stocate în cloud-ul Microsoft pot fi accesate în siguranță de oriunde, doar de acei angajați care au dreptul de vizualizare sau modificare.

Reducerea suprafeței de atac

Reduce suprafața de atac prin eliminarea opțiunilor de exploatare și a căilor de care adversarii pot beneficia în procesul de investigare şi penetrare.

Abonamente recomandate pentru firme

    Recomandat         
Caracteristici Microsoft 365
Business
Basic
 
  Microsoft 365
Apps for business 
  Microsoft 365
Business Standard 
Limită de utilizatori 300
(pentru fiecare tip de abonament)
+ Aplicaţii Office      
   
+ Servicii standard   
   
    119 lei / lună   199 lei / lună   299 lei / lună
       

Preţ valabil la activarea serviciului pentru o perioadă de minim 12 luni.

Abonamente recomandate pentru întreprinderi

         Recomandat    
Caracteristici Microsoft 365
F3 
  Microsoft 365
E3  
  Microsoft 365
E5 
Limită de utilizatori Nelimitat
+ Aplicaţii Office      
   
+ Servicii standard   
   
+ Servicii de securitate    
Sistem de operare 
Windows 10 Enterprise
   
+ Servicii avansate    
    232 lei / lună   711 lei / lună   1266 lei / lună
       

Preţ valabil la activarea serviciului pentru o perioadă de minim 12 luni.

    Recomandat         
Caracteristici Office 365
E1 
  Microsoft 365
Apps for enterprise 
  Office 365
E3
Limită de utilizatori Nelimitat
+ Aplicaţii Office      
   
+ Servicii standard   
   
+ Servicii de securitate    
Sistem de operare 
Windows 10 Enterprise
   
+ Servicii avansate    
    179 lei / lună   269 lei / lună   439 lei / lună
       

Preţ valabil la activarea serviciului pentru o perioadă de minim 12 luni.

Recomandat împreună cu
Internet prin fibră
Detalii aici
Data Transport
Detalii aici
Telefonie Mobilă
Detalii aici
 
Word
Excel
PowerPoint
OneNote
Access
SharePoint
Outlook
Teams
Exchange
OneDrive
 

Află despre oferta completă de servicii Microsoft sau solicită o ofertă specială
prin apel la 700, 022977700 sau contactează un consultant

Întrebări frecvente

Care sunt beneficiile serviciilor Microsoft Office 365 pentru companii, taxate lunar pe factură, față de licențele permanente Microsoft?

Prin plata lunară a serviciilor Microsoft Office 365 gestionaţi mai eficient costurile, fără o investiție inițială în licențe sau servere. În plus, vă bucuraţi mereu de cele mai noi versiuni ale aplicațiilor.

Puteţi să instalaţi aplicațiile Microsoft pe PC sau laptop?

Da, puteţi să instalaţi aplicațiile Microsoft Office pe calculator, mai puțin dacă aveţi abonamente Essentials sau Office 365 E1, care pot fi folosite numai într-un browser web. Dacă aveţi deja o licență permanentă de Microsoft Office, abonamentele Essentials și E1 vă vor aduce beneficii suplimentare, integrate cu versiunea de Office pe care o aveţi deja instalată pe calculator: 1 TB spațiu de stocare OneDrive pentru fiecare utilizator, video-conferință prin apel securizat, portal intern pentru documentele companiei și e-mail Exchange.

Abonamentul Microsoft 365 Business Basic va funcționa împreună cu versiunea de Office deja instalată?

Abonamentele Microsoft 365 Business Basic funcționează cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Office: Office 2013, Office 2010 și Office 2011 pentru Mac, și are funcționalități limitate cu Office 2007. Cu toate acestea, deși aveţi acces la aplicațiile Microsoft Office doar online, veţi putea lucra offline în cazul în care conectați o versiune desktop de Office la serviciile Office 365.

Ce fel de serviciu Microsoft Office ar trebui să am pentru a nu încălca legea pirateriei?

Este suficient să contractaţi oricare abonament de tip Office 365. Important: Office 365 Essentials și E1 pot genera documente exclusiv din browser-ul web, ceea ce înseamnă că dacă pe calculator aveţi o versiune Microsoft Office fără licență, Office 365 Essentials sau E1 nu o vor legaliza. În cazul în care aveţi nevoie să instalaţi aplicații cu drepturi de autor, vă recomandăm abonamentele Microsoft 365 Business Standard sau Microsoft 365 Apps for business (pentru companii cu mai puțin de 300 de utilizatori), respectiv Microsoft 365 Apps for enterprise și E3 (pentru companii cu mai mult de 300 de utilizatori).

Cum pot modifica numărul de utilizatori din contract?

Pentru a modifica numărul de utilizatori din contract, contactaţi Reprezentantul Vânzări Orange sau apelaţi 700 / 022977700

Pot trece la un alt abonament Microsoft Office 365?

Da. Dacă aveţi nevoie de un upgrade, puteți trece la un alt abonament. Pentru detalii, contactaţi Reprezentantul Vânzări Orange sau apelaţi 700 / 022977700

Unde sunt stocate documentele mele și cine are acces la ele?

Documentele dvs. pot fi stocate atât pe calculatoarele companiei, cât și online, într-un spațiu de stocare securizat. Pentru documentele stocate online, dvs.controlaţi cine are acces și ce fel de acces (drept de citire sau de editare). Acestea nu vor putea fi deschise decât de utilizatorii cărora le permiteţi accesul, prin autentificare.

Ce înseamnă Skype for Business? Prin ce se diferențiază de aplicația publică Skype?

Toate comunicațiile făcute prin Skype for Business sunt criptate. Suplimentar, puteţi adăuga o a doua cheie de criptare, pe care să o cunoașteți dvs. și interlocutorii dvs, însă aceasta nu poate fi resetată de Orange sau Microsoft. Skype for Business poate susține până la 250 de participanți la video conferință online sau partajare de ecran.

Pe câte calculatoare pot folosi un nume de utilizator de Microsoft Office 365?

Pentru fiecare utilizator de Office 365, puteți instala aplicațiile Office pe maximum 5 dispozitive (calculatoare, tablete sau telefoane), însă numele respectiv de utilizator nu poate fi folosit simultan de mai multe persoane. Folosirea concomitentă a aceluiași nume de utilizator de către mai multe persoane în cadrul companiei este ilegală.

Câți utilizatori pot include în oferta Microsoft Office 365 de la Orange?

Abonamentele Business acceptă maximum 300 de utilizatori. Dacă aveţi mai mult de 300 de utilizatori sau veţi avea mai mulți în curând, vedeţi celelalte abonamente disponibile, de tip Office 365 E1 și E3.

Ce se întâmplă cu datele mele dacă îmi anulez abonamentul?

Datele dvs. vă aparțin. Dacă vă hotărâţi să închideţi abonamentul Office 365, vă recomandăm să descărcaţi toate datele (de exemplu, emailurile și documentele de pe intranet) și să le salvaţi într-un alt loc. Această operațiune ar trebui făcută înainte de închiderea abonamentului. După închidere, datele asociate contului dvs. de Office 365 vor fi disponibile administratorilor timp de 90 de zile, într-un cont cu funcționalitate limitată.

Este obligatoriu accesul la internet pentru Office 365?

Accesul la internet este obligatoriu pentru a instala și a activa abonamentele Office 365 și pentru a gestiona contul de abonament. Conexiunea la internet este, de asemenea, necesară pentru a accesa serviciile Microsoft Office în Cloud, inclusiv emailul, conferințele, gestionarea IT și alte servicii.

Unde găsesc mai multe detalii despre aceste servicii

Pentru mai multe informații, contactaţi Reprezentantul Vânzări Orange sau apelaţi 700 / 022977700 sau intraţi pe www.orange.md/Office365

Am nevoie de asistenţă?

Ne puteţi contacta între orele 8-20 la 700 sau 022977700, puteţi să ne scrieţi la adresa office365.support@orange.md

Ce se întâmplă cu adresele de email dacă dețin deja un nume de domeniu?

Odată ce aţi activat serviciul Microsoft Office 365, veţi putea să accesaţi consola de administrare la adresa portal.office.com, folosind numele de utilizator și parola trimise în mail. în consolă, alegeți “Domenii”, apoi “Adaugă domeniu” și veţi fi ghidat mai departe de un wizard al Microsoft.