Stimați clienți, în unele zone ale Moldovei e posibil să aveți dificultăți în utilizarea serviciilor de televiziune. Echipele de ingineri Orange depun tot efortul pentru a restabili cât mai rapid serviciile. Ne cerem scuze pentru incomodități.

Cum instalez modemul Orange?

Modemele Orange pot fi conectate la calculator prin 2 modalităţi:

  1. Prin Cablu – în acest caz, cînd conectăm modemul va începe automat instalarea unui program 'Mobile WI-FI'. După finisarea procesului, pe masa de lucru (desktop) va apărea iconiţa aplicaţiei. Dacă folosim FlyBox pe care îl conectăm prin cablu de reţea, nu se va instala nici o aplicaţie. Modemul poate fi folosit imediat, din momentul conectării.
  2. Prin WiFi nu se va instala nici o aplicaţie. Găsim reţeaua WiFi a modemului. Denumirea reţelei SSID şi parola WIFI KEY se află scrise sub capacul sau bateria modemului portabil.activare numar nou Internet Acum cu modem portabil

Modemele Orange sânt configurate să se conecteze automat la internet, imediat ce a fost conectată alimentarea . Ca urmare, după ce conectezi modemul, ai acces imediat la internet.

Pentru mai multe detalii, consultă ghidul de instalare rapidă, care se află în cutia dispozitivului. Dacă întimpini dificultăţi, apelează Serviciul Clienţi la 777 de pe numărul Orange

sau 022977777 de la orice alt număr.

 

 

Te-a ajutat acest raspuns?
Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația