Înapoi

Care este tariful pentru Internet Acum PrePay

 

Produsul Internet Acum PrePay, fără abonament lunar, a fost retras din vînzare începând cu anul 2022.


Dacă ai păstrat de cândva un număr nou Internet Acum PrePay, atunci când îl activezi - tarife Internet Acum PrePay de la Orange pe modem Portabilprimești automat pe cont 2 opțiuni, fiecare din opțiuni conținând 3 GB de trafic. Odată ce consumi 3 GB de trafic din prima opțiune, treci automat la o a 2-a opțiune de 3 GB.

 

Dacă te întrebi care este tariful pentru traficul utilizat, trebuie să știi că acesta poate varia în funcție de suma cu care reîncarci contul. Există două posibilități:

  1. Dacă reîncarci contul cu 50 lei sau mai mult, primeşti automat 3 GB de trafic, valabili 31 zile, la preţ de 50 lei. Reactivarea opţiunii 3 GB funcţionează automat. Ea se reactivează de fiecare când termini traficul din opţiunea actuală sau nemijlocit o dată la fiecare 31 zile. Se activează cu condiţia că ai în cont 50 lei în avans. Dacă avansul pe cont este mai mic de 50 lei, atunci:

  2. Navighezi automat la preţ de 10 bani pentru 1 MB. Imediat ce supliești contul cu suma de 50 lei, se include opţiunea următoare 3 GB, valabilă 1 lună. Dacă observi că la suplinirea contului opţiunea nu se activează automat, deschide pagina https://my.orange.md şi activeaz-o manual din secțiunea Opțiuni și servicii.

În ambele cazuri, taxarea se efectuează per 10KB.

 

 

Vezi:

Opţiuni pentru internet Acum PrePay

Tarife la abonament Internet Acum

Vezi secţiunea orange ajutor internet-acum unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile Internet Acum.

 

Te-a ajutat acest raspuns?