Ce bonus primesc la reincarcarea contului PrePay?

Bonusul primit pentru reîncărcare depinde de vechimea numărului tău PrePay. Vechimea numărului începe să se calculeze începând cu primul apel telefonic efectuat de pe acest număr. Vezi ofertele:

 1. Pentru numărul PrePay nou, neactivat

 2. Dacă vechimea numărului PrePay este de 1 lună - 12 luni maxim

 3. Dacă vechimea numărului PrePay este mai mare decât 12 luni

 

 

 

 

Pentru numărul PrePay nou, odată cu primul apel telefonic ești invitat să alegi limba de comunicare: română, rusă sau engleză pentru a-l activa. Făcând acțiunea dată:

 1. Primești imediat și gratuit bonusul unic 20 GB + 250 minute naționale, valabil 15 zile. După expirarea a 15 zile, poți reîncărca contul pentru a primi gratuit oferta Bonus la reîncărcare (vezi punctul 2) sau poți activa opțiuni prepay din banii de pe cont. Dacă nu activezi una din aceste opțiuni, continui să vorbești și utilizezi internet la preț standard, din banii de pe cont.

 2. Este necesar să activezi personal oferta Bonus la reîncărcare ce include minute naționale și trafic internet. Activeaz-o formând codul * 888*0#. Odată activată, oferta este valabilă timp de 1 an. La expirarea bonusului, poți activa opțiuni PrePay din suma de bani pusă pe cont pentru a telefona și utiliza internet mobil la tarife mici. Pentru aceasta formează codul *100*0#și urmează instrucțiunile pentru activare.

 3. Oferta Reduceri pentru apeluri - se activează automat la reîncărcarea contului. Beneficiezi de 40% reducere la apelurile în reţea, la reîncărcarea contului cu 60 lei și mai mult.

 

 

 

Dacă vechimea numărului PrePay este de 1 lună - 12 luni maxim la reîncărcarea contului cu minim 60 lei, 100 lei, beneficiezi de 2 oferte:

 1. Bonus la reîncărcare dacă ai activat-o personal formând codul * 888*0#. Odată activată, oferta este valabilă timp de 1 an și îți oferă minute naționale și trafic internet. La expirarea bonusului, poți activa opțiuni PrePay din suma de bani pusă pe cont pentru a telefona și utiliza internet mobil la tarife mici. Pentru aceasta formează codul *100*0#și urmează instrucțiunile pentru activare.

 2. Reduceri pentru apeluri - se activează automat la reîncărcarea contului. Beneficiezi de 40% reducere la apelurile în reţea, la reîncărcarea contului cu 60 lei și mai mult.

 Verifică creditul rămas din bonusuri formând codul scurt *133*1#.

 

 

Dacă vechimea numărului PrePay este > decât 12 luni la reîncărcarea contului cu minim 60 lei, beneficiezi de oferta:

 1. Reduceri pentru apeluri - se activează automat la reîncărcarea contului. Beneficiezi de 40% reducere la apelurile în reţea, la reîncărcarea contului cu 60 lei și mai mult. De asemenea, din suma de bani pusă pe cont, poți activa opțiuni PrePay pentru a telefona și utiliza internet mobil la tarife mici. Pentru aceasta formează codul *100*0#și urmează instrucțiunile pentru activare.

 

 

 

Detalii importante despre reîncărcarea contului PrePay și primirea ofertelor

 • Sumele de bani reîncărcate pe rând, mai mici de 60 lei nu se plusează una cu alta pentru a atinge condiția de 60 lei. Reîncărcarea se ia în calcul numai dacă se face printr-o singură operațiune, în sumă de 60 lei.

 • Dacă reîncarci contul cu 60 lei de 2 ori într-o lună, primeşti bonusul 1 singură dată.

 • Dacă reîncarci contul prin serviciul Transfer credit, transferi bani de pe un număr Abonament pe PrePay – primeşti oferta Reduceri pentru apeluri în reţea. Dacă însă transferi credit de pe un număr PrePay pe alt număr PrePay - nu primești oferta dată. Pentru a beneficia de oferte îți recomandăm să utilizezi orice metodă de reîncărcare a contului cu excepția Transfer credit.

 


Vezi secţiunea orange ajutor prepay unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile PrePay.

Te-a ajutat acest raspuns?
Versiunea Desktop