Înapoi

Cum activez, dezactivez serviciul Roaming la PrePay

 

Serviciul Roaming pe un număr PrePay poate fi activat când ești acasă, pe teritoriul R. Moldova, ai pe cont minim 1 bănuț și numărul PrePay este în perioada activă. Pentru a vedea cum activezi sau dezactivezi serviciul Roaming, alege situația în care te afli acum:

 

  1. Sunt acasă, pe teritoriul R. Moldova

  2. Sunt în străinătate, după hotarele R. Moldova

 

Vezi articolele:

 

 

Când eşti pe teritoriul R. Moldova, alege să parcurgi una din căile de mai jos pentru a activa sau dezactiva serviciul Roaming la PrePay:

  1. Formează codul *100*5# pentru un număr PrePay. Dacă ești la abonament, formează gratuit codul *100*31#.

  2. Scrie-ne pe chat când ai acces la Internet. Pentru aceasta apasă butonul  și alege >> Roaming. Urmează instrucţiunile de pe ecranul telefonului: scrie numărul tău de telefon când ți se cere, și apoi codul din 4 cifre, primit în SMS.

  3. Intră pe pagina internet https://my.orange.md >> logare prin SMS  >> activează sau dezactivează serviciul Roaming din Opţiuni şi Servicii >> alege Activează sau Dezactivează >> Servicii.

  4. Utilizează aplicația My Orange - instalată pe telefon din magazinul Google Play, App Store etc. Pentru logare în aplicație, dezactivează WIFI pentru câteva clipe şi activează internet mobil . Internetul mobil va ajuta aplicația să determine și să logheze numărul tău de telefon, de pe cartela SIM. La deschiderea aplicației, alege 'Logare cu cartela SIM'. După logare, activează sau dezactivează serviciul Roaming din >> Opţiunile şi serviciile mele.

 

Pentru alte detalii despre serviciu, apelează Serviciul Clienți 777 de pe un număr Orange sau 022 977777 de pe oricare alt număr, când ești în Moldova.

 

 

Când te afli după hotarele R. Moldova și dorești să faci operațiuni legate de Roaming:

  1. Pentru a activa serviciul sau a verifica motivul nefuncționării lui, contactează-ne pe chat apasând butonul   >> răspunde cu 'NU' și alege opțiunea >> Transfer către Consultant. Chat-ul poate fi accesat de Luni până Sâmbătă, orele 09:00 -18:00.

  2. Pentru dezactivarea serviciului Roaming, formează codul *100*5#de pe un număr PrePay, *100*31#de pe un număr cu abonament lunar.

  3. Apelează Serviciul Clienţi la numărul internațional +373 22 977777 pentru orice alte detalii sau situații. Durata apelului se achită la tarif de Roaming.

Te-a ajutat acest raspuns?