magazine
Lista magazinelor
Servicii inteligente
Servicii Inteligente Orange
lucrurile complicate devin simple

Se intampla cazuri cand telefonul mobil sau computerul ne dau batai de cap. Iar cautarea instalatiilor dorite consuma mult timp. Sau pur si simplu nu stim unde si cum am putea gasi o noua aplicatie.

Lasati aceste griji pe seama consultantilor Orange. Acum, avem Servicii Inteligente care va ofera ajutorul si setarile de care aveti nevoie pentru telefon sau computer.

Serviciile Inteligente sunt disponibile in magazinele noastre directe pentru toti clientii Orange, precum si pentru cei din alte retele mobile din tara.




telefonul este pe maini bune

transfer de continut

Nu pierdeti nimic atunci cand va schimbati telefonul mobil. Cu serviciul transfer de continut treceti, rapid si in conditii de confidentialitate, agenda telefonica, mesajele scrise, imaginile, sunetele de apel de pe telefonul anterior pe cel nou.

De asemenea, puteti pastra informatiile pe un card de memorie USB, iar atunci cand veti avea nevoie de ele pe telefonul mobil le puteti transfera cu usurinta.

SIM Copy

Pastrati numerele de telefon din agenda in siguranta. Cu SIM Copy puteti salva contactele de pe cartela SIM pe serverul Orange, unde acestea vor fi pastrate la adapost de orice pericol. Iar atunci cand veti dori sa le recuperati – in caz de pierdere, de exemplu – le puteti restabili direct de pe telefonul mobil sau de pe web.

Cu ajutorul acestui serviciu puteti, de asemenea, sa copiati toate numerele de telefon de pe o cartela SIM pe una noua.

servicii Smartphone

Un telefon istet merita sa fie folosit pe deplin. In magazinele Orange puteti afla detalii cum sa efectuati apeluri video de pe Smartphone, cum sa faceti poze, sa filmati cu telefonul sau, pur si simplu, cum sa expediati mesaje MMS sau SMS.

    La fel, consultantii Orange va pot ajuta si cu functiile mai avansate cum ar fi:
  • instalarea si actualizarea aplicatiilor
  • transferul si salvarea informatiilor din telefon, pentru caz de furt sau pierdere
  • instalarea casutei postale pentru a primi e-mailuri direct pe telefon.

Tot la noi aflati cum sa activati accesoriile Bluetooth – castile, de exemplu – pentru orice tip de telefon.

 

ajutor in utilizarea computerului si laptopului

programe pentru computer

Computerul va poate deveni prieten bun in activitatile de zi cu zi, chiar daca la inceput totul pare complicat. Pentru ca sa aflati lucruri interesante de pe Internet sau ca sa comunicati cu amicii, va putem ajuta cu alegerea si setarea unui browser WEB potrivit, precum si instalarea programelor de acces la retele sociale cum ar fi: ICQ, MSN sau Yahoo messenger.

Pentru a putea folosi Internet fara fir in spatiile unde acesta e disponibil sau pentru ca sa transferati mai simplu informatii, tot la noi puteti solicita configurarea WiFi si Bluetooth.

configurari pentru laptop

Acest serviciu este util daca vreti sa navigati pe Internet in afara domiciliului, cu ajutorul unui modem 3G. In acest caz, la noi puteti efectua un test ca sa vedeti daca laptop-ul dvs. este compatibil cu un modem 3G si afla cum sa-l folositi.