Afaceri
Aleg abonamentul potrivit pentru afacerea mea și am telefon la super preț
70 lei lunar
cu Business Nelimitat 150

Oferta în rate este disponibilă pe 24 luni exclusiv pentru persoane juridice la conectare uni număr nou sau migrarea de la PrePay la un Abonament de minim 150 lei. Oferta valabila în limita stocului disponibil.

+
Mai mult
Ecran cu rezoluție înaltă si difuzor puternic HUAWEI
EMUI 8.0
Android™ 8.0
3000 mAh
BATERIE
DEBLOCARE PRIN SCANARE A FEȚEI
ECRAN
Lărgește-ți viziunea

Rezoluția impresionantă și raportul dintre ecran-corp ultra înalt al noului HUAWEI FullView Display, cu diagonala de 5.7 inci HD+ (1440 x 720) aduce o lume mai largă în vizorul tău.

ID
O frumusețe modernă

Cu un design elegant al ecranului de 2.5D care armonizează perfect cu negrul mat de pe partea din spate, subliniind accentul de culoare din zona camerei. Luminos, plin de viață, rafinat, acesta este mai mult decât un telefon, este o exprimare a stilului.

DIVERTISMENT
Delectează-ți urechile

Capabil să producă 88 dB la volum maxim, comparativ cu generația anterioară, acest dispozitiv transmite cu 78% mai mult sunet din difuzorul încorporat, în același timp păstrând subtilitățile muzicii. Tehnologia HUAWEI Histen oferă un sunet optimizat care imită efectul unor asemenea medii precum o sală de teatru sau de concerte, prin intermediul căștilor.

DIVERTISMENT
Rock & Roll împreună

Dă o petrecere cu prietenii oricând, oriunde. Poți să te conectezi simultan cu alte telefoane pentru a reda concomitent aceeași muzică, în timp ce multiple canale adiacente/ ambiante pot fi alocate diferitor telefoane. Colaborează și creează-ți propria orchestră.

*Această caracteristică este disponibilă doar după actualizarea HOTA. UI-ul este doar pentru referință. Experiența reală poate varia.

DIVERTISMENT
Petrece ca un rock star

Modul Karaoke îți permite să interpretezi melodiile tale preferate, având posibilitatea de a te auzi cu precizie în același timp.

*Caracteristică proiectată pentru a funcționa cu WeSing, Sing Karaoke, Sing & Record, Live.ly, Tango, Live.me, Bigo și Facebook. În unele țări, caracteristicile sunt disponibile numai după actualizarea HOTA. Experiența reală poate varia.

APARAT FOTO
Flash cu efect de uniformizare/tonifiere pentru selfie-uri perfecte

Efecte de lumină de studio care revelă cea mai bună imagine a ta în condiții de lumină scăzută, cu moduri de reglare manuală și auto-ajustare inteligentă pentru a face fiecare portret făcut cu camera frontală de 5MP o captură perfectă.

*Imaginea utilizată este pur ilustrativă și nu redă abilitățile telefonului.

APARAT FOTO
Înveselește-ți fotografiile cu lentile AR

Fotografiile auto-temporizate pot fi mai distractive cu înlocuirea fundalului în timp real, opțiune susținută de camera frontală. Atât camera din față, cât și cea din spate suportă filtrele încorporate pentru a vă îmbunătăți fotografiile și respectiv, pentru a vă aduce mai multe like-uri.

*Această caracteristică este disponibilă numai după actualizarea HOTA. UI-ul este doar pentru referință. Experiența reală poate varia. Imaginea utilizată este pur ilustrativă și nu redă abilitățile telefonului.

EMUI
Deblochează-ți telefonul doar cu o privire.

Folsește-ți propria față pe post de parolă, deblochează-ți dispozitivul cu o simplă privire, bucurându-te de caracteristica convenabilă de deblocare facială.

EMUI
Telefon mai inteligent, experiență mai plăcută

Bazat pe sitemul de operare Android ™ 8.0, EMUI 8.0 permite telefonului tău să învețe și să optimizeze alocarea resurselor într-un mod proactiv, făcând fiecare acțiune mai rapidă.

*HUAWEI Y6 2018 rulează pe Android ™ 8.0; totuși, unele caracteristici au diferențe personalizate.

EMUI
Nu-ți întrerupe distracția

Cufundă-te în jocurile preferate, accesând modul de joc care alocă resurse pentru a obține performanțe optime. Rămâi prezent în timp ce stai conectat prin intermediul notificărilor silențioase pentru a te bucura de distracția neîntreruptă.

EMUI
Captează cu ușurință momentul

Captură de ecran cu trei degete – un gest convenabil care prinde momentele trecătoare.

QUALITY CONTROL
Teste exhaustive pentru asigurarea unei calități de încredere

Depășim nivelul de cerințe de calitate și standarde de testare* ale industriei, pentru a vă oferi telefoane mobile de cea mai înaltă calitate.

TESTAREA BUTONULUI DE PORNIRE 200000
TESTE DE CONECTARE A USB 10000
TESTE DE TEMPERATURĂ -40℃
~
70℃
TESTE ALE BUTONULUI DE VOLUM 50000
TESTE ALE CĂȘTILOR AUDIO 5000
TESTE ALE ECRANULUI (SCREEN TOUCH) 800000
Versiunea Desktop