Abonament
Colibri

Abonament
Tigru

Abonament
Delfin

Abonament
Fluture

Din 1 martie 2016, tariful extra abonament pentru apelurile în reţeaua Orange şi spre alte reţele din Moldova (cu excepţia apelurilor în Roaming sau spre numere cu tarif special (Premium) ori din regiunea transnistreană) va fi de 1,5 lei/minut. Noul tarif se aplică pentru Abonamentele Colibri, Tigru, Delfin şi Balena (excepţie Delfin 240 şi Tigru 350).

Totodată, condiţiile de bază ale Abonamentului de care beneficiaţi (inclusiv minutele naţionale incluse, SMS şi/sau traficul Internet inclus, Minutele de Fidelitate acordate, după caz, precum şi plata lunară de abonament) rămân aceleaşi.

Titularii Abonamentelor indicate mai sus care nu sunt de acord cu noul tarif extra abonament, au dreptul de a rezilia contractul încheiat cu Orange pentru numărul respectiv, fără penalizări, prin acordarea unui preaviz în scris companiei Orange înainte de expirarea a 30 de zile de la data informării. În caz contrar se va considera ca au acceptat modificarea respectivă.

de ce Orange Abonament?
alegeti Orange Abonament din cateva motive
 • La Abonament gasiti o gama variata de oferte pentru diverse necesitati de comunicare. Alegeti abonamentul potrivit pentru dumneavoastra si apelati, expediati mesaje SMS si MMS sau navigati pe Internet la pret si mai avantajos.
 • 3 Numere Favorite Nelimitat gratuit
  dupa un an in retea, comunicati gratuit si nelimitat cu 3 Numere Favorite Orange, cu orice abonament de la 80 lei.
 • program de fidelitate
  dupa 6 luni, la Abonament primiti minute de fidelitate pentru apeluri nationale, internationale si pentru reduceri la telefoane
 • 10 bani pe minut cu cei din Club
  vorbiti la doar 10 bani cu toti clientii Abonament in Club pentru 10 lei lunar
 • telefoane la preturi accesibile
  la Abonament, telefoanele sunt mereu disponibile la pret special, cu reducere, sau in rate
 • vorbiti in credit
  vorbiti in credit pana la minus 300 lei. Detalii limita de credit
 • apeluri video gratuite
  la Abonament, efectuati apeluri video in reteaua Orange gratuit pana la 31 decembrie 2016
Puteti activa optiuni aditionale la abonament direct de pe telefonul mobil. Accesaţi "Contul meu" pe my.orange.md si alegeti optiunea dorita sau formati 100 si raspundeti cu 1 pentru optiuni multimedia si 2 pentru optiuni voce. Vezi optiunile aici