11.06.2010 toate
impreuna la Cupa Mondiala 2010

Cu ocazia lansarii Campionatului Mondial de fotbal, Orange a pregatit si lansat astazi pentru toti un set intreg de oferte si posibilitati legate de acest eveniment multasteptat.

 

Orange sustine transmisiunea in direct a meciurilor

Orange sustine transmisiunea Cupei Mondiale in Moldova si in acest an. Astfel, impreuna cu TRM, Orange ofera tuturor locuitorilor tarii, posibilitatea de a urmari toate cele 64 de meciuri care vor fi disputate de catre echipele nationale in Africa de Sud.

De asemenea, cu Orange toti fanii de fotbal pot sa participe activ la eveniment. Mai multe servicii au fost lansate pentru a pune in timp real la dispozitia doritorilor informatii despre meciuri, jocuri interactive cu premii, posibilitatea de a viziona meciurile sau rezumatele acestora direct de pe mobil sau la o terasa special amenajata in centrul capitalei.

 

ghiceste scorul si castiga cu Orange un Mitsubishi Lancer X

Orange invita toti doritorii sa vada cat de buni sunt in fotbal.

Clientii Orange care vor ghici, in cadrul concursului "Cupa Mondiala 2010", scorul meciurilor vor primi cate 5 minute pentru apeluri in orice retea din Moldova si vor putea castiga iPhone, BlackBerry iar, la final, un Mitsubishi Lancer X nou – nout.

Inregistrarea la concurs se face prin apel la 456, iar pronosticurile vor putea fi facute in fiecare zi prin SMS.

 

fotbal direct pe telefonul mobil - exclusiv la Orange

Toti cei pasionati de joc, vor putea urmari evenimentele din fotbal si direct de pe mobil. Ultimele noutati fotbalistice, calendarul, comentarii in direct, transmisiuni in direct, reluari, rezumate, precum si rezultatul meciurilor, vor fi disponibile pe portalul Orange World – m.orange.md

Pe m.orange.md, doritorii vor mai putea plasa comentarii personale si vor putea sa descarce jocuri, imagini foto si video, imnurile tarilor participante si drapelele acestora.

De asemenea, pentru a privi meciurile in direct, utilizatorii au la dispozitie optiuni TV la pret avantajos:

  • live TV 1 ora – 20 lei
  • live TV 60 ore – 40 lei

Optiunile pot fi activate prin apel la *100#  .

 

totul despre meciuri cu Info Cupa Mondiala 2010 prin SMS si premiu - BlackBerry

Pentru cei care vor sa cunoasca totul despre meciuri, Orange a creat Info Cupa Mondiala 2010. Abonandu-se la acest serviciu, clientii Orange vor fi notificati prin SMS despre cursul meciurilor.

Pentru toti participantii vor avea loc extrageri si in fiecare saptamana un castigator va primi un BlackBerry Curve 8900.

 

site web dedicat Campionatului Mondial – fotbal.orange.md

Toate informatiile despre campionat, calendarul meciurilor, cu zilele si orele exacte, informatii despre concursurile lansate de Orange vor fi accesibile pe minisite-ul web fotbal.orange.md

In plus, Orange a facut echipa cu cativa experti in fotbal, care vor plasa in permanenta pronosticuri, opinii si comentarii despre meciuri pe blogul Orange, disponibile si pe site.

 

HTC Hero pentru cele mai originale comentarii pe facebook

De astazi, fotbalul va fi principalul subiect de discutie si pe pagina Orange de pe facebook, iar cei mai activi si originali participanti se vor alege cu premii.

Astfel, fanii sunt invitati sa plaseze predictii amuzante asupra meciurilor, iar pentru cele care vor acumula cele mai multe voturi si comentarii vor fi atribuite accesorii si telefoane mobile HTC Hero.

Adresa paginii Orange pe facebook – www.facebook.com/Orange.Moldova

In plus, Orange a creat noile pachete Retele sociale, care pentru 30 de lei pe luna ofera 100 MB pentru navigare pe facebook direct de pe telefonul mobil.

Pachetul Retele sociale de 100 MB poate fi activat formand *100#.
Dupa activare, se acceseaza de pe telefon portalul Orange World - m.orange.md - si se selecteaza link-ul facebook.

 

impreuna cu prietenii la terasa din Scuarul Teatrului de Opera si Balet

Fotbalul merita vizionat cu prietenii. In acest sens, o terasa de circa 2000 de locuri, cu umbrele, mese si ecrane mari a fost amenajata in Scuarul Teatrului de Opera si Balet, unde vor putea fi urmarite toate meciurile.

Campionatul Mondial la fotbal va avea loc in perioada 11 iunie-11 iulie, in Africa de Sud.

 

Orange si fotbalul - un parteneriat de succes

Orange este fan declarat al fotbalului. In diverse colturi ale lumii, Orange participa incontinuu la dezvoltarea acestui joc. Compania sponsorizeaza echipe nationale din diferite tari, campionate sau chiar jucatori ca Zinedine Zidane, Didier Drogba.

De acest suport beneficiaza si fotbalul din Moldova. Impreuna cu Federatia Moldovei de Fotbal (FMF) deja al treilea an, compania sustine organizarea evenimentelor legate de sportul preferat al moldovenilor.

Pana in prezent, Orange a animat evenimente din domeniul fotbalului, cum ar fi Euro 2004, Cupa Liceelor la Fotbal "Gura Cainarului", Cupa Nationala a Moldovei si Campionatul Mondial 2006.

impreuna la fotbal

Toate detaliile si regulamentele concursurilor sunt disponibile pe fotbal.orange.md