06.07.2010 toate
Castigatorii Orange World Cup Facebook

Au mai ramas zile numarate pina la marea finala a Campionatului Mondial de Fotbal 2010, asa ca, atmosfera jocului si emotiile microbistilor devin din ce in ce mai fierbinti, iar mizele cresc pe zi ce trece.

In valul emotiilor si strigatele de gol, pe data de 6 iulie in Scuarul Teatrului de Opera si Balet, Orange a premiat inca 10 cistigatori fericiti ai concursului Orange World Cup Facebook.

"Mi-am propus sa nu renunt si sa particip in continuare la acest concurs, cu o saptamina in urma am luat locul 10, astazi am luat locul 2 si multe premii frumoase de la Orange". Grig Morosanu

Printre toti cistigatorii priceputi in materie de fotbal se numara si Robu Alexandrina, microbista de pe facebook ce "a hranit spaniolii cu masline ca sa cistige" si in schimb s-a ales cu cele mai multe voturi si cu marele premiu - telefon HTC Hero.

"Sunt fericita sa fiu cistigatoarea locului 1 in acest concurs atit de funny si sa fiu detinatoarea telefonului HTC Hero. Orange a confirmat inca o data ca merita toata increderea abontilor sai."

Iata care sunt cei mai ingeniosi facebook-eri ce au castigat premii frumoase de la Orange: Robu Alexandrina, Grig Morosanu, Orest Dabija, Dumitru Hioara, Corneliu Vrabie, Daniel Bolocan, Irina Rusanovschi, Nikita Cepchii, Roman Ceban, Petrov Maxim.



Au devenit castigatori pentru ca au postat o prognoza ingenioasa si deosebita pentru oricare dintre meciurile de la Campionatul Mondial pe peretele Orange in Facebook.

    Printre premii sunt:
  • Locul 1: telefon HTC Hero
  • Locul 2, 3 si 4: Trusa Orange Fotbal (tricou si chipiu) si o minge de fotbal.
  • 5 – 10: Sac Orange cu accesorii, un pachet Orange Prepay si o cartela de reancarcare Orange

Oricare ar fi scorul final al meciurilor, marii castigatori sunt toti abonatii Orange.