18.08.2010 toate
Rezultatele campaniei "Un SMS pentru sinistrati"

Peste 450.000 de lei de la clientii Orange si 1 milion din partea companiei

Suma exacta donata de clientii Orange in cadrul campaniei de colectare de fonduri prin SMS “Un SMS pentru sinistrati” este de 484,208 lei. Suplimentar, Orange a acordat 1 milion de lei.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Le suntem foarte recunoscatori clientilor nostri pentru receptivitatea si solidaritatea manifestata fata de cei care au suferit de pe urma inundatiilor. In total, in cadrul campaniei „Un SMS pentru sinistrati” clientii companiei noastre au donat 484,208 lei, iar Orange va suplimenta aceasta donatie cu 1 Milion de lei.

Pentru noi si clientii nostri este foarte importanta gestionarea corecta si transparenta a donatiilor, de aceea, la moment studiem necesitatile sinistratilor, cautam cea mai eficienta formula de administrare a fondurilor colectate, pe care in scurt timp o vom anunta public.

Campania “Un SMS pentru sinistrati” este o initiativa care reflecta solidaritatea eforturilor familiei Orange: clienti, companie si angajati. Rezultatele vorbesc de la sine, iar noi ne convingem o data in plus ca „impreuna facem mai mult”.



Campania de colectare de fonduri “Un SMS pentru sinistrati” a fost organizata in perioada 11 iulie – 11 august si a fost sustinuta informational de postul TV „Moldova 1”

In cadrul actiunilor de sustinere a sinistratilor, compania Orange Moldova a oferit si facilitati de comunicare pentru persoanele localizate in zonele inundate. La randul lor, angajatii Orange au organizat o campanie interna de colectare de fonduri, care au fost utilizate pentru ajutorarea cu produse alimentare si igienice a sinistratilor din s. Ghioltosu, r. Cantemir si cei adapostiti in or. Hincesti.