25.02.2011 toate
Serviciile Orange in slujba solutiilor moderne de Securitate

La 23 februarie, in incinta hotelului "LEOGRAND Hotel & Convention Center"  s-a desfasurat cea de-a doua editie a Forumului International al Tehnologiilor de Securitate "IFST - 2011". Forumul este un eveniment dedicat specialistilor in domeniul securitatii, auditoriului calificat cu putere de decizie din perspectiva utilizarii sistemelor de securitate in companiile pe care le conduc.

Astfel, in fata reprezentantilor companiilor din cele mai diverse ramuri a economiei Republicii Moldova, la forum si-au expus produsele si solutiile 10 companii de specialitate cu renume mondial.

Compania Orange Moldova, lider pe piata serviciilor de comunicatii din Moldova, a fost prezent cu titlu de partener tehnologic pentru solutiile de Securitate expuse.
Datorita serviciilor sale convergente (telefonie mobila, telefonie fixa, Internet prin fibra optica si Internet Mobil 3G+) Orange Moldova ofera toate combinatiile posibile in materie de comunicatii, aplicabile sistemelor moderne de securitate - voce, data, SMS, MMS, video, etc.

La fel, gratie solutiilor integrate bazate pe sisteme de comunicare intre diverse echipamente, fara interventie umana (Machine-to-Machine), Orange acorda suport profesionist, dedicat, in formularea si realizarea proiectelor speciale, reiesind din necesitatile specifice ale fiecarui partener in parte. In prezent, Orange Moldova este integratorul preferat pe sectorul dat a peste 200 de companii nationale, o parte din acestea operand cu produse si solutii de securitate.