20.02.2012 toate
100 de familii cu multi copii din toata republica se vor bucura de daruri adunate in cadrul campaniei „Saniutele Sperantei”.

Campania „Saniutele Sperantei” initiata de catre Fundatia Orange Moldova in timpul sarbatorilor de iarna a fost finisata in data de 15 ianuarie 2012. Aceasta este realizata in parteneriat cu Centrul de Informatii Universitare si Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei al Republicii Moldova, Centrul Contact din Cahul si Consulatul General Roman din Cahul.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: “Impreuna cu specialistii Ministerului Muncii, Protectiei Sociale si Familiei si partenerii nostri am identificat 100 de familii cu multi copii din toate regiunile tarii care vor beneficia de ajutor in cadrul campaniei „Saniutele Sperantei” si astazi afisam listele acestora. ”

Mickael Faure, Presedintele Consiliului Fundatiei Orange Moldova: ”Aduc sincere multumiri clientilor companiei Orange Moldova care s-au implicat in aceasta campanie si au donat circa 270 de mii de lei. Fundatia Orange Moldova a triplat suma. Pentru noi, este important ca proiectul raspunde necesitatilor stringente ale acestor familii. Am facut o lista de daruri, in baza solicitarilor fiecarei familii in parte. Deci beneficiarii singuri au ales ceea de ce au nevoie. Printre bunurile propuse sunt electrocasnice, mobilier si alte bunuri.”

Valentina Buliga, Ministrul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei: ”In acest proiect am lucrat impreuna cu directiile de asistenta sociala din raioanele republicii. Am identificat familiile cu 5 si mai multi copii, am elaborat fise de evaluare a fiecarui caz in parte, iar apoi, impreuna cu reprezentantii Fundatiei Orange Moldova, ai Centrului de Informatii Universitare si ai Centrului Contact din Cahul am selectat cele 100 de familii beneficiare.

Multumim Fundatiei Orange Moldova si clientilor Orange pentru implicarea de care au dat dovada si pentru faptul ca nu raman indiferenti fata de problemele cu care se confrunta societatea.”

Angela Muset, Directorul Centrului pentru Informatii Universitare: „Acum suntem in proces de achizitie a bunurilor. Emotiile sunt de nedescris. Imi face o deosebita placere faptul ca, gratie clientilor Orange si Fundatiei Orange Moldova, avem posibilitatea sa aducem in casele beneficiarilor clipe de fericire”.

Campania de colectare de fonduri prin SMS „Saniutele Sperantei” s-a desfasurat in perioada 15 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012, clientii Orange avand posibilitatea de a transmite SMS-uri la numarul scurt 7474 si a contribui la sustinerea familiilor cu multi copiii defavorizate din Republica Moldova. Fundatia Orange Moldova a triplat suma adunata in campanie. Toti banii adunati in campanie vor fi utilizati pentru sustinerea a 100 de familii cu multi copii din tara.

Vedeti lista familiilor cu multi copii beneficiare ale proiectului “Saniutele sperantei” aici .