21.08.2012 toate
Internet Acum
si mai multe cu Internet Acum



Doar cu Internet Acum de la Orange navigarea pe internet este si mai rapida, deoarece clientii beneficiaza de cea mai performanta retea 3G+ din tara cu suport de 42 Mbps.

Avantajul e ca aceasta viteza poate fi savurata fara a fi prins de computerul din casa. Internet Acum poate fi accesat oriunde – In oras sau la tara, In curte sau In parc, In masina, la cafenea sau la birou - In peste 500 de localitati din tara.


pana la 2 ori mai mult trafic pentru totdeauna

Acum distractia si descoperirile pe internet Impreuna cu prietenii sunt si mai accesibile. Pentru ca de acum incolo, cu abonamentele Internet Acum clientii primesc dublu trafic inclus, gratuit. Pentru totdeauna.

De 2 ori mai mult trafic se acorda la abonamentul Internet Acum 100 lei. Clientii la abonamentele Internet Acum 150 lei primesc +2,5 GB, iar la Internet Acum 200 lei si Internet Acum 250 lei +5 GB. Abonamentul Internet Acum 300 lei ramane nemodificat.


Un pret pentru toate – modeme la doar 99 lei

Cu un modem mic care Incape in buzunar, clientul mereu are conexiune la Internet Acum. La conectarea modemului la laptop utilizatorul are acces imediat la retelele sociale, citirea cartilor sau la verificarea e-mailului, indiferent de faptul unde se afla - cafenea, parc sau calatorind prin tara.

Cu un design modern - acum noul modem Wi-Fi de 21 Mbps de la 99 lei:

  • poate fi conectat la tableta, laptop, PSP sau alte dispozitive Wi-Fi
  • suporta pana la 8 dispozitive Wi-Fi conectate simultan

Toate aceste le descoperiti pe planeta Internet Acum, disponibila in magazinele si punctele de vanzare Orange. Va asteptam cu mult drag!




Internet Acum PrePay
fara contract si plata lunara



fiecare a 2-a optiune de 1 GB este gratuita

In aceasta toamna, Orange ofera celor care aleg Internet Acum PrePay fiecare a 2-a optiune de 1GB gratuit. Serviciul Internet Acum PrePay este perfect pentru cei care pleaca In vizita In alta localitate, calatoresc prin Moldova sau pur si simplu vor sa Incerce Internet 3G+. In aceste situatii, serviciul Internet Acum PrePay este cea mai buna alegere pentru laptop sau tableta. Acesta poate fi activat fara contract si fara plata lunara, iar achitarea se face exact pentru traficul consumat.

In plus, numai acum la activarea optiunii de 1 GB, urmatoarea optiune activata va fi gratuita, adica fiecare a 2-lea GB este gratuit si tot asa pe toata perioada promotionala.

optiune 1-a
optiune activata
a 2-a
optiune activata
a 3-a
optiune activata
a 4-a
optiune activata
...
1Gb trafic internet 50 lei 0 lei 50 lei 0 lei ...

Oferta valabila In perioada 21 august – 31 octombrie 2012.