30.10.2012 toate
Teren de joaca pentru copii

Compania Orange Moldova continua sa faciliteze accesul populatiei din regiunile rurale catre serviciile de telefonie mobila si Internet Acum 3G+ de calitate.
Orange a lansat un proiect care presupune lansarea magazinelor noi in cele mai mari localitati rurale din tara. Din proiect face parte si constructia unui teren de joaca pentru copii, care vine sa sustina dezvoltarea comunitatii. Ieri, 28 octombrie, au fost lansate doua proiecte in satul Mereni, Anenii-Noi si in satul Tvardita, raionul Taraclia.

Liudmila Climoc, director general ORANGE: "Noi suntem foarte fericiti sa fim aici, in Tvadrita, si sa aducem noi surprize de la Orange. Cu acest magazin frumos, suntem mai aproape de toti clientii nostri in Tvardita, carora le asiguram toata gama de servicii. Pentru a contribui la dezvoltarea comunitatii, noi am deschis si acest teren de joaca pentru copii.Prin astfel de proiecte ne propunem sa dezvoltam infrastructura in regiunile rurale din republica."

Ion Jeleapov, primar satul Tvardita: "Compania Orange ne-a venit in intampinare, si a construit noul magazin si au sponsorizat constructia unui teren de joaca, deoarce noi avem si liceu, si gimnaziu, si gradinita, unde merg peste 200 de copii."

Cerdari Galina, mama: "Suntem fericiti. Vedeti cat de fericiti sunt copiii. Suntem foarte multumiti, nici nu am cuvinte de multumire companiei Orange ca au facut un astfel de lucru bun si frumos pentru copii".

Ludmila Rusu, bunica: "Multumim celor care vor sa ajute copii sa se dezvolte. Ei vor avea unde petrece timpul liber si se vede cat de bucurosi sunt ."

Acesta este al treilea magazin Orange deschis in localitatile din tara. Urmatorul magazin si teren de joaca va fi deschis in satul Cosnita. Campania Orange Moldova va continua sa aduca zambet pe fetele oamenilor cu astfel de proiecte si anul viitor.