03.10.2013 toate
Orange MOLDOVA - un partener de incredere al oamenilor de afaceri

Compania Orange incurajeza dezvoltarea afacerilor in Republica Moldova. In perioada de 2 octombrie - 4octombrie, la Chisinau se desfasoara cel mai important forum de bussines din tara noastra - B2B EXPO - o platforma de comunicare, stabilire de parteneriate, solutii si oportunitati pentru toti cei care gestioneaza sau vor sa isi infiinteze o afacere. Evenimentul este sustinut de Orange Moldova, in calitate de partener general.

“Cu siguranta orice om de afaceri cunoaste ca telecomunicatiile sunt un element indispensabil in dezvoltarea businessului. Orange Moldova este un partener de incredere al agentilor economici. Dintotdeauna am raspuns agentilor economici cu solutii convergente pentru eficientizarea bussinesului: telefonie mobila si fixa, internet fix si transmisie date in banda larga, internet mobil 3G+ si 4G cu cea mai extinsa arie de acoperire, servicii inovative care au dus la eficientizarea afacerilor”, a mentionat ANDREI PREASCA, Business Market Sales & Customer Care Director.

In cadrul B2B EXPO, la standul Orange, participantii au avut posibilitatea sa testeze avantajele tehnologiei 4G cu ajutorul tabletelor performante si a telefoanelor inteligente. Deasemnea, oamenii de afaceri au putut face cunostinta si cu solutiile inovative propuse de companie, pentru gestionarea businessului la distanta, direct de pe telefonul mobil precum: semnatura mobila sau SMS-banking.

 “ Pentru oamenii de afaceri, avantajele Internetului mobil la mare viteza sunt incontestabile: rapidaitate, comoditate, accesibilitate oriunde nu te-ai afla si respectiv un bussines mai eficient. Reteaua 4G a Orange Moldova functioneza la Chisinau, Cahul si Balti, iar pana la sfarsitul anului, compania intentioneza sa acopere alte patru orase. Astfel, Orange Moldova isi reconfirma statutul de partener de incredere al mediului de afaceri, dar si angajamentul de a investi in dezvoltarea infrastructurii tarii noastre”, a afirmat ANDREI PREASCA, Business Market Sales & Customer Care Director.

Pentru agentii economici compania Orange popune pe langa solutiile inovative si oferte pe masura. Oamenii de afaceri au acum posibilitatea sa vorbeasca nelimitat cu toti partenerii din tara, in fiecare zi si la orice ora. Deasemnea, in abonamente sunt incluse si minute destinate convorbirilor de peste hotare. Fiecare abonament include trafic Internet mobil gratuit, pentru ca oamenii de afaceri sa se bucure de acces la e-mail in timp real, sa aiba posibilitatea sa acceseze documente importante, chiar daca nu sunt in birou”, a mentionat Zorin Lisnic, Large Accounts Business Sales Team Leader.

La eveniment, partenerul Orange – HTC- liderul global in inovatie si designul telefoniei mobile, a efectuat o sesiune de training dedicata utilizatorilor de smartphone-uri din sfera businessului. Exponentul principal al prezentarii a fost varful de gama HTC One - un smartphone care reinventeaza experienta mobila si stabileste noi standarde ale telefoniei.

“Suntem prezenti aici pentru a prezenta produsele noastre de ultima generatie. Cu siguranta ele vor schimba perceperea despre modul de utilizare a tehnologiilor in bussiness, datorita caracteristicilor avansate pe care le au. Suntem mandri de parteneriatul nostru cu Orange Moldova si asta pentru ca, atunci cand doi lideri in materie de inovatie si tehnologie stabilesc o colaborare, se pot crea lucruri frumoase”, a declarat Elena Gligor, reprezentant HTC.

Tot in cadrul B2B EXPO, Orange Moldova a prezentat si ofertele business pentru agentii economici care aleg sa se porteze din alte retele.