20.11.2013 toate


Traieste magia de poveste pe internet

De sarbatori, clientii Orange descopera magia pe internet. Pentru a naviga mai mult in lumea virtuala, la conectare utilizatorii primesc: pana la 365GB gratuit cu abonamentul Internet Acum timp de un an.

Si pentru ca voia buna sa fie nelipsita de sarbatori, Orange le ofera clientilor noi Internet Acum un stick USB cu cele mai noi hituri ale trupei Zdob si Zdub.

La procurarea cartelei Internet Acum PrePay, clientii se bucura de oferta un an intreg: +10GB trafic gratuit, timp de 12 luni. Pentru ca sarbatorile de iarna sa fie si mai calde, fiecare pachet PrePay contine o carte cu povesti.

Vor naviga mai mult online si cei care prefera internetul la viteza luminii. La conectare, utilizatorilor abonament Internet Acum 4G 200 lei primesc:

  • 20 GB trafic inclus, timp de un an
  • modemul 4G Huawei E392 la super pretul de 99 lei.

De sarbatori si in continuare, clientii Orange se pot bucura de internet 4G la viteza luminii in zece orase din tara: Chisinau, Balti, Cahul, Ungheni, Hancesti, Calarasi, Ceadar-Lunga, Orhei, Donduseni si Otaci.

La Orange lucrurile frumoase incepute candva continua. De aceea, peste un an toti abonatii Internet Acum primesc mai mult trafic de fidelitate. La reincarcare, clientilor Internet Acum PrePay Orange le daruieste bonus de fidelitate chiar din primele clipe petrecute in retea.