20.05.2014 toate
traieste aventura cu Orange PrePay
descopera noii prieteni Millidge si Doig

Orange Moldova isi invita clientii sa accepte provocarea unei noi aventuri, in compania noilor personaje Millidge si Doig. Din 20 mai, cele doua mascote care au cucerit simpatia publicului din Romania, vin si in Moldova, pentru a-i bucura cu momente haioase pe clientii Orange PrePay.

Milidge si Doig, mascotele amuzante, traiesc zilnic impreuna mai multe istorioare in care sunt promovate valorile Orange: prietenia si frumusetea de a impartasi cu cei apropiati lucrurile dragi. Astfel, cei doi prieteni impart o singura gura si se bucura de intamplari haioase si aventuri pe masura.

Aceste doua personaje au fost lansate in Romania in anul 2006 si au fost concepute de catre agentia londoneza de publicitate "Wieden & Kennedy". Millidge si Doig sunt doi prieteni hazlii, iar toate scenele pregatite pentru cei doi amintesc de comedia clasica jucata calitativ intre 2 tipuri de personaje.

Avem increderea ca publicul din Moldova va indragi neintarziat personajele Millidge si Doig. Dotati cu trasaturi deosebite, cei doi prieteni vor castiga simpatia oricui si vor reusi sa adune multi admiratori entuziasmati, care vor astepta fiecare aventura a eroilor nostri, dar si aparitia accesoriilor preferate cu chipurile personajelor Millidge si Doig.



o noua surpriza in fiecare zi

Incepand de astazi, 20 mai, la activarea unui numar PrePay iti poti surprinde amicii cu primul apel gratuit in fiecare zi, timp de un an intreg.

Astfel, povestesti prietenilor toate aventurile, tot ce-i mai interesant, te simti mai aproape de cei dragi, cu primul apel gratuit in fiecare dimineata, de la 06:00 pana la 12:00, in reteaua Orange.

Activezi oferta printr-un SMS la numarul 5544 pana pe 14 iulie 2014.

Oferta este disponibila la activarea pachetului PrePay 30 lei si a ofertei in perioada 20.05-14.07.2014 si este valabila lunar, timp de 1 an, dupa reincarcare cu 30 lei pe luna. Primul apel in retea este gratuit, exceptie in Roaming. Durata maxima a apelului - 15 minute.




distractia tine o zi intreaga cu noile optiuni de la PrePay

Acum ai parte zilnic de distractie pentru ca la Orange ai trei optiuni noi la alegere. Comunici mai mult cu cei mai buni amici prin intermediul apelurilor, mesajelor SMS si Internetului pe mobil.

Cu doar 10 lei pe zi primesti:

  • 1000 minute in retea sau
  • 1000 SMS in retea sau
  • 500 MB trafic Internet mobil

Aceste optiuni, pot fi activate toate trei, sau doar una, dupa preferinte, formand numarul *800# sau accesand contul meu Orange PrePay.

Optiunile promotionale sunt valalbile 24 de ore din momentul activarii. Optiunile nu sunt valabile in Roaming. Doar o singura optiune cu minute sau SMS poate fi activata pe parcursul a 24 de ore.