06.06.2014 toate
Orange reuseste un parteneriat cu LoveLive pentru a oferi o transmisiune in direct a evenimentului Orange Warsaw Festival
Orange Music Live

Orange Music Live asigura o transmisiune in direct, cu participarea unor artisti renumiti pe plan mondial, in cadrul festivalului muzical din Polonia.

Compania Orange isi anunta parteneriatul cu LoveLive, o companie de productie in domeniul media si muzical, pentru o transmisiune in direct a celor mai frumoase momente ale evenimentului Orange Warsaw Festival, desfasurat intre 13 si 15 iunie 2014. Manifestarea Orange Warsaw Festial este una dintre cele mai mari din Europa, iar Orange sponsorizeaza evenimentul incepand cu anul 2008. De asemenea, Orange este primul operator de telefonie mobila care reuseste sa construiasca un parteneriat strans cu LoveLive, pentru a oferi o transmisiune muzicala in direct pe teritoriul Europei.

Orange Music Live va fi disponibil pe teritoriul a 8 tari europene printre care se numara Franta, Polonia, Spania, Romania, Slovacia, Luxemburg, Armenia si Moldova. Vor fi transmise clipuri notorii semnate de cei mai renumiti artisti internationali. Transmisiunea se va realiza pe orice dispozitiv performant: smartphone-uri, tablete, computere sau chiar televizoare, iar Orange Music Live va fi difuzat prin intermediul retelei 4G de la Orange, care ofera o super-viteza, dar si prin retelele de fibra opica, acolo unde sunt disponibile.

pentru detalii accesati musiclive.orange.com