14.07.2014 toate
Atmosfera incendiara in oraselul sportiv Orange

Oraselul sportiv amenajat de Orange si partenerii sai in scuarul operei nationale a devenit neincapator. Mii de microbisti au venit sa urmareasca transmisiunea live a meciului de fotbal din finala Campionatului Mondial, partida disputata de Germania si Argentina.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova: „Acest campionat a fost unul de exceptie. Suntem mandri ca alaturi de partenerii nostri am reusit sa aducem aici, in inima capitalei, atmosfera braziliana. Aproape zilnic oraselul sportiv a fost arhiplin, iar alaturi de fanii fotbalului am trait impreuna emotiile meciurilor”.

Cel mai important spectacol fotbalistic al lumii a fost trait intens de fani timp de aproximativ 4 saptamani. Meciurile au fost urmarite pe 3 ecrane imense amplasate in oraselul sportiv al Orange. Aproape zilnic, halbele cu bere rece, gustarile calde si ritmurile fierbinti ale dansatorilor de samba au incins atmosfera in scuarul operei nationale. Si pentru ca spectacolul sa devina unul de exceptie zeci de lampioane au fost trimise spre cer in scuarul operei nationale.

Ion, microbist: „Atmosfera e superba. Aici sunt foarte multi microbisti, iar noi ne distram pe cinste. Le sunt recunoscator organizatorilor pentru aceasta buna organizare”.

Cristina, microbista: „Acest campionat este extraordinar. Imi place foarte mult oraselul sportiv. Multumim mult Orange pentru posibilitatea de a admira meciurile in aer liber”.

S-au distrat pe cinste si micii vizitatori ai oraselului sportiv, intr-o zona special amenajata pentru ei. Oraselul sportiv al Orange a topit inimi si a unit destine. Anume aici a fost locul perfect pentru ca doi tineri indragostiti sa-si declare iubire vesnica.

Stanislav Ivanov, microbist: ”Noi suntem fani Germania. Am ales sa o cer in casatorie pe iubita mea in pauza meciului in care echipa noastra favorita a invins SUA. Atmosfera de aici din orasel a fost perfecta pentru ca viitoarea mea sotie sa spuna „Da!”.

Orange Moldova este un suporter fidel al fotbalului - cel mai iubit sport al moldovenilor, inclusiv si al clientilor sai. Pentru ca noptile fotbalistice sa devina cat mai interactive, pentru toti microbistii, primul operator de telefonie mobila si internet din tara noastra a organizat zeci de activitati cu continut mobil, concursuri, loterii etc. Cei mai norocosi au fost premiati de Orange cu telefoane inteligente, e-readere, accesorii etc.

Sergiu Muduc, castigator: ”Sunt extrem de fericit ca am castigat acest telefon. Acest premiu a fost total neasteptat pentru mine. Cu ajutorul acestui telefon voi comunica mai mult cu parintii mei”.

Marele premiu la care au sperat toti microbistii a fost un automobil Hyundai Elantra, castigatorul caruia va fi anuntat public pe 16 iulie.