26.05.2015 toate
8 ani alături de cel mai iubit sport al moldovenilor

Spectacol de excepţie pentru amatorii de fotbal la cel mai aşteptat meci al anului - Cupa Moldovei Orange. Pentru al 8-lea an consecutiv, primul operator de telefonie mobilă şi internet mobil din ţara noastră, a susţinut competiţia finală dintre cele mai importante echipe de fotbal din Moldova: Sheriff Tiraspol şi Dacia Chişinău. Astfel, microbiştii moldoveni s-au bucurat de o nouă oportunitate de a fi cât mai aproape de spectacolul fotbalistic.

Ludmila Nistorică, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „ Orange Moldova este un susţinător fidel al fotbalului – cel mai iubit sport al moldovenilor. Pentru noi este foarte important ca clienţii Orange să se bucure de acces la evenimente sportive şi să trăiască spectacolul fotbalist din plin. Iată de ce, dezvoltăm produse, servicii inovative, dar şi concursuri interactive destinate microbiştilor. Acest fapt reconfirmă că sportul este un element cheie al brandului Orange”.

Pavel Ciobanu, Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Moldova: „Cu Orange Moldova colaborăm deja de 8 ani. Este un parteneriat frumos şi avantajos pentru fotbalul moldovenesc. Sportul are nevoie de asemenea companii, pentru a se dezvolta. Cu siguranţă alături de Orange vom continua să facem lucruri frumoase, în susţinerea fotbalului moldovenesc”.

Lupta pentru trofeu a fost încinsă, iar mii de spectatori aflaţi în tribune au asistat la un spectacol fotbalistic impresionant. Echipa pregătită de Zoran Zekic s-a impus cu 3-2, după reprizele de prelungiri. Astfel, Sheriff Tiraspol a câștigat pentru a opta oară în istorie Cupa Moldovei.

Sergiu Novac, microbist: „A fost un meci pe cinste. M-am bucurat de competiţie alături de prietenii mei, cu care am venit aici, la stadion”.

Victor Robu, microbist: „Eu urmăresc toate meciurile la etapele naţionale, dar şi internaţionale. Mi-a plăcut cum au jucat băieţii, iar lupta de pe teren s-a simţit la maxim şi aici, în tribune”.

Orange Moldova este un susţinător fidel al sportului. De 8 ani primul operator de telefonie mobila şi internet din ţara noastră a stabilit un parteneriat de succes cu Federaţia Moldovenească de Fotbal, sportivii bucurându-se de suportul companiei la diverse competiţii, naţionale şi internaţionale.