Tehnologie
Internetul e ca aerul
Detalii aici
până la
300
Mbps

Orange 4G - reţea #1 cu viteză de până la 300 Mbps

La Orange ai cea mai largă şi rapidă reţea 4G, cu viteză de până la 300 Mbps.

Acum cca 3 milioane de oameni se pot bucura de o experienţă digitală incomparabilă cu cel mai rapid Internet mobil. Pentru că ai nevoie de Internet ca de aer, Orange răspunde continuu aşteptărilor tale şi te apropie de tot ceea ce-i important pentru tine.

Investim cu prioritate în dezvoltarea reţelei şi împărtăşim împreună progresul tehnologic, iar astăzi beneficiezi de toate avantajele 4G, în reţeaua #1:

  • cel mai rapid Internet mobil, cu viteză de până la 300 Mbps;
  • Internet de calitate chiar şi atunci când te afli în mişcare;
  • cea mai largă acoperire 4G în peste 1000 de localităţi ale ţării;
  • cel mai vast portofoliu de smarthphone, laptopuri şi tablete, compatibile cu tehnologia 4G.

De ce Internet 4G?

Cu Orange 4G inovaţiile se transformă în servicii utile, iar tu te bucuri de o experienţă digitală incomparabilă.

Conectat la reţeaua Orange 4G poţi:

  • accesa informaţiile de care ai nevoie şi trimite fişiere mari, mai rapid decât oricând;
  • organiza mai uşor videoconferinţe sau transmisiuni live de calitate;
  • accesa aplicaţii şi jocuri online chiar şi atunci când te afli în mişcare;
  • trimite şi primi poze, muzică, e-mailuri, totul la viteză mare;
  • gestionezi afacerea mai rapid, pentru că viteza sporită îţi permite să lucrezi cu aplicaţii şi softuri performante mult mai uşor.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.  Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova.

Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai largă reţea 3G+ şi 4G. Serviciile sale pot fi contractate pe teritoriul întregii țări prin intermediul a peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International.

În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.