Lansează acum o precomandă pentru Galaxy Note8
Fii primul posesor al unui smartphone care te inspiră să îndrăznești mai mult.
Primești cadou un Samsung DeX Station pentru o experiența PC direct de pe telefon.
Galaxy Note8
20 499lei
1140 lei / 18 luni
cu Tigru 175
Detalii prețuri
Culori disponibile: Midnight Black, Orchid Gray
Samsung DeX
Cu Galaxy Note8 și DeX Station, trebuie doar să te conectezi la monitor, tastatură și mouse și lobby-ul hotelului sau al aeroportului poate deveni noul tău birou.
*DeX Station și accesoriile, inclusiv monitorul, tastatura, mouse-ul și cablul HDMI se vând separat.
DESIGN
Infinity Display
Ecran de 6,3"
Raport de aspect 18,5:9
Un ecran mai mare înseamnă mai mult spațiu pentru ca tu să faci lucruri mărețe. Extinde-ți orizontul cu ecranul de 6.3" al lui Galaxy Note8. Este cel mai mare ecran de pe un dispozitiv Note dar care, totuși, îți încape ușor în mână.
*Infinity Display: un ecran aproape fără ramă, de la o margine la alta.
*Măsurat pe diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,3” pentru dreptunghiul complet și 6,2" luând în calcul colțurile rotunjite.
Midnight Black
Orchid Gray
S PEN
Folosește S Pen pentru a te exprima în moduri deosebite. Desenează-ți propriile emoticoane pentru a exprima ce simți sau pentru a scrie un mesaj pe o fotografie și a trimite-o ca notiță scrisă de mână. Fă lucrurile care contează cu S Pen.
*Imagini simulate în scop ilustrativ.
CAMERĂ
Obții fotografii clare chiar și atunci când e întuneric și e greu să menții telefonul stabil. Camera duală a lui Galaxy Note8 are un unghi larg, cu performanță foarte bună în lumină redusă, așa cum te-au obișnuit deja telefoanele Galaxy. Iar camera cu teleobiectiv îți oferă zoom optic 2x pentru a putea fotografia de aproape sau de departe. Ambele au stabilizare optică a imaginii ca să poți obține imagini clare chiar și la zoom in.
*Senzor Dual Pixel și lentilă F1.7 doar pentru camera cu unghi larg.
*Imagini realizate cu Galaxy Note8.
PERFORMANȚĂ
Fie că descarci jocuri sau faci multitasking, Galaxy Note8 se comportă impecabil datorită procesorului său mobil de 10nm și a celor 6GB de RAM care-l fac să funcționeze fără probleme. În plus, cu încărcarea wireless, bateria este de partea ta.
*Încărcătorul wireless se vinde separat.
Versiunea Desktop