Noul Note super puternic
17 499 lei
975 lei / 18 luni
cu Tigru 400
Poți să faci imposibilul.

Galaxy Note a pus întotdeauna tehnologia puternică în mâinile celor care vor mai mult. Acum, noul Galaxy Note9 depășește chiar și aceste așteptări ridicate, concentrându-se asupra a ceea ce contează cel mai mult în lumea de astăzi, mereu conectată și mobilă.

Performanță
Telefonul suficient de puternic pentru a ține pasul cu tine.
Baterie
Îți prezentăm o baterie puternică, pentru întreaga zi, care are durată lungă cu o singură încărcare, ținând pasul cu viața ta.
4000mAH
Spațiu de stocare
Stochează mai multe. Șterge mai puține. Cu puterea celor 128 GB de spațiu de stocare încorporat - extensibil cu încă 512 GB - vei avea loc pentru ceea ce contează.
Optimizat pentru jocuri
Treci la nivelul următor al experienței de gaming. Galaxy Note9 îți oferă o performanță ridicată în timpul jocului, cu un procesor de ultimă generație, care reduce decalajul, un sistem de răcire cu apă-carbon care ajută la prevenirea supraîncălzirii și un dispozitiv de reglare a performanței bazat pe AI, care garantează fluiditatea jocului.
Design
*Infinity Display: un ecran fără ramă, complet frontal, edge-to-edge.
Culori
În completarea ecranului există un cadru metalic monocrom, disponibil într-un set de culori pline de viață - cu un S Pen de asortat sau contrastant pentru a se potrivi stilului tău.
Midnight Black
Ocean Blue
Lavender Purple
S Pen
Noul S Pen cu Bluetooth. Acum mai inteligent pentru un control deplin.
Bluetooth activat și control perfect
Noul S Pen are acum puternica tehnologie Bluetooth, permițându-ți să apeși un buton pentru a prelua controlul aparatului foto, a prezentărilor și a aplicațiilor fără să atingi telefonul. Desenatul, luarea de notițe și trimiterea mesajelor live cu S Pen sunt la fel de intuitive și naturale ca și stiloul și hârtia, datorită vârfului fin și a 4096 de niveluri de presiune.
Cameră
Diafragma duală se adaptează la fel ca ochiul uman pentru a realiza fotografii uimitoare, fie zi sau noapte.

* Obiectivul spate cu unghi larg suportă modurile F1,5 și F2,4.

Cameră inteligentă
Noile caracteristici revoluționare fac aproape imposibilă realizarea unei fotografii de proastă calitate. Galaxy Note9 recunoaște inteligent ceea ce privești, optimizând setările de culoare, cum ar fi contrastul, balansul de alb, expunerea și multe altele. Iar datorită detectării ochilor închiși și a zonelor neclare, poți reface fotografia fără a rata momentul potrivit.
Samsung DeX
Transformă-ți telefonul într-o experiență PC cu ajutorul unui singur cablu.

*Adaptor HDMI vândut separat.

Versiunea Desktop