Conectează Fibră + TV Acasă și primești cadou un smartphone Samsung Galaxy A02 la 1 leu. Oferta este disponibilă în următoarele localităţi: Chişinău şi suburbii, Ialoveni, Bălţi, Cahul, Orhei, Străşeni şi Cojuşna.

Conectează Fibră + TV de la Orange și poți cumpăra orice televizor Samsung la preț special
50" QLED Samsung Q60A
 • Televizor QLED Ultra HD 4K
 • Quantum HDR
 • Iluminare Dual LED
 • Diagonala 50”/125 cm
Detalii aici
Preț special
9999 lei
417 lei lunar
0 lei avans, 24 luni
Preț promo
11499 lei
480 lei lunar
0 lei avans, 24 luni
43" SAMSUNG AU8000
 • Televizor Led Ultra HD 4K
 • Dynamic Crystal Colour
 • Crystal Processor 4K
 • Diagonala 43”/108 cm
Detalii aici
Preț special
6399 lei
267 lei lunar
0 lei avans, 24 luni
Preț promo
7899 lei
330 lei lunar
0 lei avans, 24 luni
50" SAMSUNG AU8000
 • Televizor Led Ultra HD 4K
 • Dynamic Crystal Colour
 • Crystal Processor 4K
 • Diagonala 50”/125 cm
Detalii aici
Preț special
7499 lei
313 lei lunar
0 lei avans, 24 luni
Preț promo
8999 lei
375 lei lunar
0 lei avans, 24 luni

Condiţiile ofertei

Televizoarele Samsung AU8000 si Samsung Q60A pot fi procurate la preţ promoţional sau cu achitare în rate dacă cumpărătorul:

 1. este consumator casnic;
 2. nu are datorii restante faţă de Orange;
 3. nu a beneficiat anterior de o ofertă din partea Orange privind procurarea unui televizor la preţ promoţional sau cu achitare în rate;
 4. se conectează sau deține un abonament Orange Internet Acasă, Internet + TV Acasă, Fibră + TV Acasă sau Fibră (abonamente eligibile), care nu este suspendat; şi
 5. încheie sau prelungeşte contractul pentru acest abonament pe o perioadă minimă de 12 luni (în cazul procurării televizorului la preţ promoţional) sau de 24 luni (în cazul procurării televizorului cu achitare în rate) din data activării abonamentului (în cazul în care acest nu este încă activat) sau din următoarea dată de facturare a clientului.

Cumpărătorul care se conectează la un abonament Orange Fibră + TV Acasă 500, Fibră + TV Acasă 1000, Fibră 500 sau Fibră 1000 în perioada 24.11.2021-31.01.2022 poate, în termen de 30 zile de la activarea acestuia (dacă contractul nu este revocat), procura televizorul cu o reducere suplimentară de 1500 lei (preţ special), cu excepţia cazului în care a beneficiat anterior de oferta “Samsung Galaxy A02 la 1 leu”. Clientul care a beneficiat de reducerea suplimentară nu poate schimba abonamentul respectiv pe un alt abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului.

La procurarea televizorului cu achitare în rate, clientul nu are dreptul de a suspenda abonamentul respectiv până la expirarea perioadei contractuale minime, cu excepția cazului în care achită în prealabil întreaga sumă rămasă spre achitare în rate pentru televizor.

Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv.

În cadrul prezentei oferte, o persoană poate procura cel mult un televizor.

În cazul în care clientul nu respectă perioadă contractuală minimă din motive neimputabile Orange (de exemplu, ca urmare a (i) rezoluţiunii contractului pentru abonamentul respectiv de către client, sau (ii) a rezoluţiunii contractului pentru abonamentul respectiv de către Orange din motive imputabile clientului, sau (iii) a schimbării abonamentului pe unul neeligibil, clientul este obligat să achite Orange imediat întreaga sumă rămasă spre achitare în rate pentru televizor (în cazul în care acesta a fost procurat cu achitare în rate), plus Orange are dreptul de a percepe de la client o penalitate egală cu diferența dintre prețul standard al televizorului şi prețul promoțional sau special la care a fost procurat televizorul. Prețurile standard pentru televizoare sunt afişate în condițiile ofertei din pagina web dedicată televizorului ales.

În cazul în care clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada contractuală minimă (de exemplu, la conectarea abonamentului sau activarea unei alte oferte promoţionale), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.

Prezenta oferă este valabilă în perioada 24.11.2021-31.01.2022, în limita stocului. Orange își rezervă dreptul de a refuza vânzarea televizorului la preț promoțional sau cu achitare în rate în cazul unei bănuieli rezonabile de tentativă de fraudă.

În cazul returului televizorului din motive imputabile Orange Moldova, clientul poate beneficia de aceeaşi reducere pentru procurarea altui televizor de acelaşi model, cu condiţia că perioada promoţiei indicată mai sus nu a expirat.

Versiunea Desktop