Opțiunea HBO HD

Cu Opțiunea HBO HD te bucuri de sute de filme și seriale de top, disponibile pe cele mai cunoscute 5 canale TV din familia HBO, în format HD.

Filmele şi serialele sunt disponibile în versiune lingvistica originală, cu subtitrări în limbă română.

Plata pentru opţiune - 60 lei/lună

Activează Opţiunea HBO HD în magazinele Orange sau prin apel la 777 şi testează cele 5 canale HBO şi CINEMAX gratuit timp de 1 lună.

Ofertă valabilă pentru toţi clienţii TV Acasă şi Internet+TV Acasă.

Condiţii ofertă:

  1. “Opțiunea HBO HD” poate fi activată şi utilizată numai de către persoane fizice, în case individuale de locuit sau apartamente, în scopuri non-comerciale, cu un abonament „TV Acasă” sau „Internet+TV Acasă” furnizat prin reţea de cablu în sistem digital, cu excepţia clienţilor din mun. Cahul conectaţi până la 10.10.2017.
  2. Opțiunea poate fi activată la abonamentul primar, precum şi la abonamentele secundare „TV extra 40 lei” şi „TV extra 70 lei”.
  3. Plata pentru „Opţiunea HBO HD” se facturează lunar, în prima zi a perioadei de facturare.
  4. Pentru prima perioadă de facturare (între data activării opţiunii şi următoarea dată de facturare), această plată nu se percepe, cu excepţia cazului în care Clientul a beneficiat anterior de gratuitate la utilizarea canalelor TV care fac obiectul opţiunii. După expirarea perioadei de gratuitate, Clientul continuă se beneficieze de “Opțiunea HBO HD” în condiţiile pct. 3, fără a fi necesară vreo formalitate suplimentară.
  5. Clientul poate solicita dezactivarea „Opţiunii HBO HD” în orice moment, prin apel la Serviciul Clienţi al Orange Moldova sau cerere scrisă depusă la orice magazin Orange, cu efect din următoarea dată de facturare.
Testează canalele HBO până în TOAMNĂ

Vino să faci o conectare nouă la unul din abonamentele TV Acasă sau Internet + TV Acasă, care includ 171 de canale, şi testează 5 canale HBO şi CINEMAX, în format HD, gratuit până în toamnă!

Pentru a beneficia de ofertă, vino în magazinele Orange, fă o conectare nouă şi solicită oferta „HBO gratuit până în toamnă”.

Condiţii ofertă

  1. Oferta (Opţiunea) promoţională „HBO gratuit până în toamnă” este valabilă pentru consumatorii casnici conectaţi la abonamentul primar Orange TV Acasă sau Internet + TV Acasă cu 171 canale TV în perioada 12.03.2019 – 31.05.2019, pentru utilizare în scopuri non-comerciale.
  2. Preţul opţiunii este de 60 lei/lună şi se percepe lunar, în prima zi a perioadei de facturare, începând cu luna septembrie 2019.
  3. În cazul transferului la alt abonament primar decât cele prevăzute la pct. 1, opţiunea nu se dezactivează, iar gratuitatea se retrage, urmând să se perceapă plata lunară menţionată la pct. 2.
  4. Clientul poate solicita dezactivarea “ Opţiunii HBO HD” în orice moment, prin apel la Serviciul Clienţi al Orange Moldova sau cerere scrisă depusă la orice magazin Orange, cu efect din următoarea dată de facturare.
Versiunea Desktop