Abonament GO 70
Apeluri în rețea
Nelimitat cu 3 Numere Favorite
Apeluri naționale
400 de minute
Trafic internet
5 GB + 5 GB bonus
cu Orange Family
Telefoane recomandate cu Abonament GO 70
1499 lei
2699 lei
65 lei
lunar
2349 lei
2999 lei
100 lei
lunar
1999 lei
3599 lei
85 lei
lunar

Ofertele sunt disponibile în magazinele Orange din Leova, Ceadîr-Lunga, Comrat, Cantemir, Congaz, Cahul, Taraclia și Căușeni la conectare nouă, migrare de la PrePay şi portare din altă reţea, până la 31.03.2023.
Abonamentul GO 70 este disponibil cu semnarea unui angajament pe 12 luni, iar preţul cu reducere la telefon şi oferta în rate sunt valabile cu semnarea angajamentului pe 24 luni, în limita stocului disponibil.

Reguli de utilizare a Abonamentului GO 70

 • Preţul pentru un minut naţional extra abonament este 1.5 lei/ min.
 • Minutele/SMS incluse în Abonament pot fi utilizate pentru apeluri/SMS în rețeaua Orange sau către altă rețea de telefonie din Republica Moldova, cu excepţia numerelor cu tarif special şi către reţele din regiunea Transnistreană.
 • Apelurile Internaţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament GO 70, conform următoarei formule: 1 minut internaţional în zonele 1, 3, 4 = 30 minute naţionale şi 1 minut internaţional în zonele 2, 5 = 40 minute naţionale.
 • SMS naţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament, conform următoarei formule: 2 SMS naționale = 1 minut naţional.
 • Minutele şi traficul Internet din Abonamentul GO 70 sunt valabile o luna de facturare, nu se transferă pe luna următoare şi nu pot fi utilizate în Roaming.

Coeficienți de taxare din minute

   cantitate de secunde
Regional GO 70 un SMS national = 30 secunde
Regional GO 70 un SMS international = 8 minute 20 secunde
Regional GO 70 un MMS national = 8 minute
Regional GO 70 un MMS international = 40 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 1 = 30 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 2 = 40 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 3 = 30 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 4 = 30 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 5 = 40 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 6 = 57 minute 14 secunde
Regional GO 70 1 minut International Zona 7 = 86 minute 11 secunde
Regional GO 70 1 minut International Zona 8 = 250 minute 29 secunde
Regional GO 70 1 minut Transnistria = 27 minute 43 secunde
Conectează Internet Acasă și primești
Samsung Galaxy
A03 Core la 1 leu
Abonament TOP 190
Nelimitat
în rețea
1000 minute naționale
+ roaming în România
50 GB + 50 GB  
               cu Family
6,29 GB limita în
roaming România
Preț:
190 lei lunar
95 lei lunar
Abonament TOP 270
Nelimitat
minute și SMS
naționale
+ roaming în România
50 minute
internaționale
100 GB + 100 GB
                 cu Family
30 min +
500 MB în roaming
8,94 GB limita în
roaming România
Preț:
270 lei lunar
135 lei lunar

Condiţiile de utilizare a ofertei “50% reducere la Abonament”

 • Reducerea de 50% se aplică la plata lunară de abonament.
 • Oferta este valabilă la portarea numărului din altă reţea la un abonament mobil voce Orange TOP 190, TOP 270 (abonamente eligibile) până pe 28.02.2023.
 • Pe durata angajamentului (perioada minimă contractuală), schimbarea abonamentului pe unul cu plata lunară mai mică nu este posibilă.
 • În cazul suspendării temporare a serviciului, perioada de 12 luni în care se acordă reducerea nu se prelungeşte.
 • Reducerea nu este compatibilă cu alte reduceri similare.
 • În cazul nerespectării angajamentului din motive imputabile clientului, acesta achită o despăgubire în mărime de 50% din plățile de abonament pentru perioada rămasă până la expirarea termenului angajamentului. În cazul în care în perioada minimă contractuală, clientul îşi asumă alt angajament sau angajamente în legătură cu procurarea unui sau mai multor dispozitive de la Orange la preţ promoţional sau în rate, despăgubirile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.

Conditiile de utilizare a noilor abonamente

 1. Clientul este obligat să utilizeze abonamentul cu bună credinţă. Clientul are dreptul de a folosi abonamentul numai pentru uzul propriu şi nu are dreptul de a-l revinde sau utiliza pentru a furniza la rândul său servicii de comunicaţii electronice către terţi, cu sau fără plată, inclusiv de a prelua apeluri/mesaje scrise iniţiate în alte reţele şi direcţiona aceste apeluri/mesaje scrise către alţi clienţi din reţeaua Orange Moldova sau reţele terţe. De asemenea, Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a ofertei, inclusiv (1) cu scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) cu scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) cu scopul de a hărţui terţe persoane, (4) cu scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) cu scopul de a transfera (redirecţiona) apelurile/mesajele scrise iniţiate în reţeaua Orange Moldova către alte reţele, (6) cu scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (loterii, etc.) oferite în reţele terţe din Republica Moldova sau alte ţări, (6) cu scopul de a genera trafic artificial în reţeaua Orange Moldova sau către alte reţele, în dauna Orange Moldova, (8) pentru a testa echipamente, (9) pentru comunicaţii altele decât între utilizatori finali, (10) cu scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange Moldova sau altor operatori, şi/sau (11) cu orice alte scop ce contravine legislaţiei în vigoare. În cazul abonamentelor ce oferă apeluri naționale nelimitate, prin „folosire abuzivă a abonamentului” se înțelege, de asemenea, printre altele, (i) efectuarea de apeluri naționale nelimitate către mai mult de 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare, şi/sau (ii) efectuarea, în cursul unei perioade de facturare, de apeluri naționale nelimitate în volum ce depășește de cel puțin două ori volumul apelurilor primite în aceeași perioadă.
 2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să suspende serviciul, total sau parţial, (2) să rezilieze contractul încheiat cu clientul, total sau parţial, (3) să recupereze daunele cauzate de client, şi/sau (4) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS naţionale nelimitate.
 3. Clienţii subscrişi la abonament/opţiune ce oferă SMS naţionale nelimitate pot expedia SMS naţionale nelimitat la cel mult 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare. SMS naţionale expediate dupa depăşirea acestui volum vor fi taxate la tarif standard conform listei de preţuri Orange Abonament.
Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația