Treci la Orange și ai
cea mai tare ofertă
Abonament GO 70 lei
5GB + 400 minute
naționale
Abonament GO 70
Apeluri în rețea
Nelimitat cu 3 Numere Favorite
Apeluri naționale
400 de minute
Trafic internet
5 GB + 5 GB bonus
cu Orange Family
1000 de minute în reţea
disponibile cu abonamentele GO 80 și GO 110

Ofertele GO 70 şi 1000 de minute în reţea sunt disponibile în magazinele Orange din Leova, Ceadîr-Lunga, Comrat, Cantemir, Congaz, Cahul, Taraclia și Căușeni la conectare nouă, migrare de la PrePay şi portare din altă reţea, până la 31.08.2020, cu semnarea unui angajament pe 12 luni.

Reguli de utilizare a Abonamentului GO 70

 • Preţul pentru un minut naţional extra abonament este 1.5 lei/ min.
 • Minutele/SMS incluse în Abonament pot fi utilizate pentru apeluri/SMS în rețeaua Orange sau către altă rețea de telefonie din Republica Moldova, cu excepţia numerelor cu tarif special şi către reţele din regiunea Transnistreană.
 • Apelurile Internaţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament GO 70, conform următoarei formule: 1 minut internaţional în zonele 1, 3, 4 = 30 minute naţionale şi 1 minut internaţional în zonele 2, 5 = 40 minute naţionale.
 • SMS naţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament, conform următoarei formule: 2 SMS naționale = 1 minut naţional.
 • Minutele şi traficul Internet din Abonamentul GO 70 sunt valabile o luna de facturare, nu se transferă pe luna următoare şi nu pot fi utilizate în Roaming.

Reguli de utilizare a 1000 de minute în reţea

 • Oferta 1000 de minute in rețea este disponibilă cu abonamentele GO 80 şi GO 110 la conectare nouă, migrare de la PrePay şi portare din altă reţea.
 • 1000 de minute in reţea se alocă lunar, timp de 12 luni.
 • Minutele neutilizate nu se transferă dintr-o lună în alta şi nu pot fi utilizate în Roaming.

Coeficienți de taxare din minute

   cantitate de secunde
Regional GO 70 un SMS national = 30 secunde
Regional GO 70 un SMS international = 8 minute 20 secunde
Regional GO 70 un MMS national = 8 minute
Regional GO 70 un MMS international = 40 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 1 = 30 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 2 = 40 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 3 = 30 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 4 = 30 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 5 = 40 minute
Regional GO 70 1 minut International Zona 6 = 57 minute 14 secunde
Regional GO 70 1 minut International Zona 7 = 86 minute 11 secunde
Regional GO 70 1 minut International Zona 8 = 250 minute 29 secunde
Regional GO 70 1 minut Transnistria = 27 minute 43 secunde
Treci la Orange,
păstrează-ți numărul
și ai
50 % reducere
la Abonamentele Nelimitat
 
GO 110
110 lei 55 lei
Nelimitat 160
160 lei 80 lei
Nelimitat 180
180 lei 90 lei
Nelimitat 260
260 lei 130 lei
Nelimitat 400
400 lei 200 lei
Apeluri în rețea
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
Nelimitat
Nelimitat
Nelimitat
Nelimitat
Apeluri naţionale
300 minute
500 minute
600 minute
Nelimitat
Nelimitat
Trafic Internet
4 GB
7 GB
10 GB
20 GB
Nelimitat
Bonus Internet
+ 4 GB cu Orange Family
+ 7 GB cu Orange Family
+ 10 GB cu Orange Family
+ 20 GB cu Orange Family
  Extra abonament: 100 MB = 6 lei
Telefon Recomandat

Oferta este valabilă, în magazinele Orange din Leova, Ceadîr-Lunga, Comrat, Cantemir, Congaz, Cahul, Taraclia și Căușeni, în limita stocului disponibil.

Oferta 50% reducere la Abonament este disponibilă în magazinele Orange din Leova, Ceadîr-Lunga, Comrat, Cantemir, Congaz, Cahul, Taraclia și Căușeni cu abonamentele GO 110, Nelimitat 160, Nelimitat 180, Nelimitat 260 şi Nelimitat 400 la portare din altă reţea pînă la 31.08.2020, cu semnarea unui angajament de 12 luni. Reducerea se aplica lunar, timp de 12 luni.

Condițiile ofertei -50% reducere la Abonament

 • Reducerea de 50% se aplică la plata lunară de abonament.
 • Pe durata angajamentului (perioada minimă contractuală), schimbarea abonamentului pe unul cu plata lunară mai mică nu este posibilă.
 • În cazul suspendării temporare a serviciului, perioada de 12 luni în care se acordă reducerea nu se prelungeşte.
 • Reducerea nu este compatibilă cu alte reduceri similare.
 • În cazul nerespectării angajamentului din motive imputabile clientului, acesta achită o despăgubire în mărime de 50% din plățile de abonament pentru perioada rămasă până la expirarea termenului angajamentului. În cazul în care în perioada minimă contractuală, clientul îşi asumă alt angajament sau angajamente în legătură cu procurarea unui sau mai multor dispozitive de la Orange la preţ promoţional sau în rate, despăgubirile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.

Reguli de utilizare a noilor abonamente

 • Preţul pentru un minut naţional extra abonament este 1.5 lei/ min.
 • Minutele/SMS incluse în Abonament pot fi utilizate pentru apeluri/SMS în rețeaua Orange sau către altă rețea de telefonie din Republica Moldova, cu excepţia numerelor cu tarif special şi către reţele din regiunea Transnistreană.
 • Apelurile Internaţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonamentele GO 110, Nelimitat 160, Nelimitat 180, Nelimitat 260, Nelimitat 400, conform următoarei formule: 1 minut internaţional în zonele 1, 3, 4 = 15 minute naţionale şi 1 minut internaţional în zonele 2, 5 = 20 minute naţionale.
 • SMS naţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament, conform următoarei formule: 2 SMS naționale = 1 minut naţional.
 • Minutele şi traficul Internet din Abonamentele GO şi Nelimitat sunt valabile o luna de facturare, nu se transferă pe luna următoare şi nu pot fi utilizate în Roaming.
 • Minutele Internaţionale incluse în Abonamentele Nelimitat 260 şi 400 pot fi utilizate pentru apeluri spre Zonele 1, 2, 3, 4, 5, 6 precum şi spre regiunea Transnistreană cu coeficientul 1:1.
 • Minutele şi traficul Internet în Roaming sunt disponibile în ţările: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Franţa*, Germania, Grecia, Ungaria, Italia*, Malta, Olanda, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, SUA*, excepţie operatorii AT&T USA Maritime (90118 BMU01), Orange France M2M (90131 AAZOR), TIM Italy Maritime (90126 ITAGT).
 • Minutele în Roaming sunt valabile pentru apeluri voce de intrare şi cele de ieşire, efectuate spre Moldova şi destinaţii din ţara gazdă, cu excepţia numerelor cu tarif special.
 • Minutele şi traficul Internet în Roaming sunt destinate utilizatorilor finali care călătoresc peste hotare ocazional, adică prezenţa lor în roaming nu depăşeşte 60 zile consecutive sau cumulativ 120 zile pe durata oricăror 12 luni consecutive.
 • Abonament Nelimitat 400 include 50 GB la viteză înaltă şi ulterior nelimitat la viteză de până la 64 Kbps pentru download şi 32 Kbps pentru upload.
 • Opţiunile Nelimitat 80 lei, Nelimitat 100 lei, Opţiunea 300 şi Internaţional 1 zonă/2 zone nu sunt compatibile cu abonamentele GO şi Nelimitat.
 • Abonamentele Nelimitat 260 şi Nelimitat 400 oferă SMS naţionale nelimitate.

Conditiile de utilizare a noilor abonamente

 1. Clientul este obligat să utilizeze abonamentul cu bună credinţă. Clientul are dreptul de a folosi abonamentul numai pentru uzul propriu şi nu are dreptul de a-l revinde sau utiliza pentru a furniza la rândul său servicii de comunicaţii electronice către terţi, cu sau fără plată, inclusiv de a prelua apeluri/mesaje scrise iniţiate în alte reţele şi direcţiona aceste apeluri/mesaje scrise către alţi clienţi din reţeaua Orange Moldova sau reţele terţe. De asemenea, Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a ofertei, inclusiv (1) cu scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) cu scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) cu scopul de a hărţui terţe persoane, (4) cu scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) cu scopul de a transfera (redirecţiona) apelurile/mesajele scrise iniţiate în reţeaua Orange Moldova către alte reţele, (6) cu scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (loterii, etc.) oferite în reţele terţe din Republica Moldova sau alte ţări, (6) cu scopul de a genera trafic artificial în reţeaua Orange Moldova sau către alte reţele, în dauna Orange Moldova, (8) pentru a testa echipamente, (9) pentru comunicaţii altele decât între utilizatori finali, (10) cu scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange Moldova sau altor operatori, şi/sau (11) cu orice alte scop ce contravine legislaţiei în vigoare. În cazul abonamentelor ce oferă apeluri naționale nelimitate, prin „folosire abuzivă a abonamentului” se înțelege, de asemenea, printre altele, (i) efectuarea de apeluri naționale nelimitate către mai mult de 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare, şi/sau (ii) efectuarea, în cursul unei perioade de facturare, de apeluri naționale nelimitate în volum ce depășește de cel puțin două ori volumul apelurilor primite în aceeași perioadă.
 2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să suspende serviciul, total sau parţial, (2) să rezilieze contractul încheiat cu clientul, total sau parţial, (3) să recupereze daunele cauzate de client, şi/sau (4) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS naţionale nelimitate.
 3. Clienţii subscrişi la abonament/opţiune ce oferă SMS naţionale nelimitate pot expedia SMS naţionale nelimitat la cel mult 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare. SMS naţionale expediate dupa depăşirea acestui volum vor fi taxate la tarif standard conform listei de preţuri Orange Abonament.
Versiunea Desktop