Păstrez tot ce-i important pentru mine
Orange Cloud
Intră în Orange Cloud
Până la
200 GB
spaţiu stocare
Trafic
Orange Cloud
gratuit
Toate datele tale, disponibile oriunde te-ai afla
Cu Orange Cloud păstrezi în siguranță toate datele tale și le poţi accesa ușor de pe smartphone, tabletă sau calculator. Tot ce salvezi în Orange Cloud devine disponibil automat pe toate dispozitivele tale şi pe cloud.orange.md, din orice colţ al lumii unde ai internet.
Păstrezi toate tipurile de conţinut
În Orange Cloud poţi stoca orice date de pe dispozitivele tale Android, iPhone, iPad, iPod, MAC sau PC: poze, videoclipuri, muzică, documente, prezentări, chiar şi contacte.
La fel de uşor, poţi încărca fișiere de pe orice purtător de date conectat la calculator, fie că este vorba de o cameră foto, card de memorie, DVD , CD etc.
Ai loc destul pentru toate
Orange Cloud este disponibil pentru toţi clienţii Orange Abonament. Beneficiezi de până la 50 GB de stocare gratuită, în dependenţă de Abonamentul pe care îl ai. Şi dacă ai nevoie de mai mult, poţi extinde oricând spaţiul de stocare în Orange Cloud cu încă 150 GB.
10 GB
Gratuit
Colibri 60, Colibri 75, Delfin 50, Delfin 55, Delfin 70, Fluture, Junior 50 lei.
Business Pro 50.
25 GB
Gratuit
Colibri 90, Colibri 100, Colibri 110, Colibri 120, Colibri 140, Delfin 80, Delfin 90, Delfin 110, Delfin 135, Delfin 140, Delfin 150, Junior 90 lei, Pantera 90, Pantera 160.
Business Pro 100, Business Nelimitat 150 lei, Business Nelimitat 200 lei.
50 GB
Gratuit
Delfin 220, Delfin 240, Delfin 320, Delfin 420, Delfin 620, Delfin 920, Pantera 260, Pantera 560, Pantera 860, Tigru 150, Tigru 175, Tigru 180, Tigru 250, Tigru 350, Tigru 400.
Business Nelimitat 350 lei, Business Nelimitat 600 lei, Business Nelimitat 1000 lei, Business Nelimitat 1500 lei.
+150 GB
250 lei/an
Cu orice abonament
Activează acum
Dacă ai un Abonament retras din oferta comercială, la fel beneficiezi de spaţiu de stocare gratuit în Orange Cloud. Pentru detalii apelează Serviciul Clienţi.
Traficul mobil în Cloud e gratuit
Orange Cloud a fost conceput pentru o viață în mișcare. Valorifică la maximum tot potențialul Orange Cloud de pe smarphone-ul tău, fără a-ţi face griji pentru traficul consumat.
Instalează aplicaţia mobilă Orange Cloud şi priveşte sau descărcă poze, videoclipuri, documente ş.a., ascultă muzica preferată direct din Cloud şi partajează cu prietenii, pentru că e absolut gratuit şi accesibil la orice oră.
Traficul efectuat pentru descărcarea aplicaţiei este taxat la tarif obişnuit. Traficul efectuat în aplicaţie este gratuit pentru numărul pe care ai activat serviciul Orange Cloud. Dacă foloseşti aplicaţia în Roaming, pentru traficul de internet consumat se vor aplica tarife corespunzătoare ţării în care te afli sau opţiunii de Roaming active.
Partajezi rapid poze, video, fişiere şi dosare întregi
Totul este mai grozav când este împărtășit. Acum poți să faci asta mai ușor ca niciodată. Plasează fişierele necesare în Orange Cloud şi distribuie doar linkul către ele. Pentru aceasta poţi folosi e-mailul sau reţelele sociale integrate în Orange Cloud.
Astfel poţi partaja cu oricine doreşti, chiar dacă nu are un cont Orange Cloud.
Nu mai pierzi nimic niciodată
S-a defectat smartphone-ul sau ţi-ai luat unul nou? Stai liniştit. Conţinutul salvat anterior în Orange Cloud este în plină siguranţă şi poate fi restabilit uşor în orice moment. Nu e nevoie decât să-ţi accesezi contul Orange Cloud de pe orice dispozitiv şi vei avea toate datele aşa cum erau înainte.
Protejăm ce ne încredinţezi
Securitatea datelor tale este esențială pentru noi. Măsurile de siguranţă stabilite pe Orange Cloud sunt pe deplin aliniate cerinţelor actuale de securitate şi standardelor industriale.
Detalii
Asigurăm confidenţialitate
Intimitate
Niciodată nu utilizăm datele tale în scopuri publicitare. Datele tale sunt păstrate în Moldova, spre deosebire de alte servicii de stocare. Folosim propriile centre de date Orange, care sunt extrem de fiabile.
Eşti stăpân pe datele tale
Dacă te decizi să ştergi un fişier, noi nu vom păstra nici o copie a acestuia pe serverele noastre.
Siguranţă
Setezi doar parole sigure
Alegerea unei parole sigure este unul dintre cei mai importanți pași, care te vor ajuta să-ți păstrezi informațiile într-un mod sigur.
Parola ta Orange Cloud trebuie sa conţină cel puţin 8 caractere şi obligatoriu va include o literă majusculă, o minusculă și o cifră.
Transfer de date securizat
Toată informaţia, transmisă între dispozitivele tale şi Orange Cloud – precum poze, fişiere, contacte, etc.– este criptată când este trimisă prin intermediul internetului și când este stocată pe serverele noastre.
Păstrează tot ce-i important pentru tine cu Orange Cloud
Recuperează ușor datele tale cu Orange Cloud
Păstrează în siguranță datele din telefonul tău cu Orange Cloud
Păstrează cu încredere amintirile tale în Orange Cloud
Versiunea Desktop