În mișcare
Plec în vacanţă,
dar mă găsiţi pe net

Internet mobil în Roaming

Internet Mobil in Roaming 29 lei

Cu opţiunea Internet Mobil în Roaming 29 foloseşti netul cu încredere în 18 ţări, iar tariful va rămâne acelaşi, indiferent reţelele cărui operator foloseşti. Preţul opţiunii e de 29 lei. Opţiunea este valabilă 30 zile şi e disponibilă pînă la 30 mai 2017.

Pentru activare, formează 1005, accesează Contul meu sau aplicaţia My Orange.

Lista ţărilor unde este disponibilă opţiunea Interent Mobil în Roaming 29 lei: Austria, Belgia, Bulgaria, Franţa, Germania, Grecia, Elveţia, Israel, Italia, Marea Britanie, Polonia, Romania, Rusia, Spania, SUA, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Opţiunea Internet Mobil

Cu optunile Internet Mobil in Roaming navigati la cele mai mici tarife pe Internet atunci cand va aflati peste hotare direct de pe telefonul mobil. Iar vestea buna e ca acum aceste optiuni, valabile timp de o luna si care pot fi activate ori de cate ori doriti, sunt disponibile si la PrePay.

3 optiuni ca sa navigati pe Internet atat cat doriti
Alegeti una din optiunile Internet Mobil in Roaming, in functie de volumul de trafic de care aveti nevoie, si, atunci cand sunteti plecat, cititi stiri de acasa sau din lume si pastrati legatura cu cei dragi. Aveti grija doar sa activati din timp serviciul Roaming.

pret 150 lei 250 lei 350 lei
trafic inclus 5 MB 10 MB 20 MB
valabilitatea Optiunii 30 de zile 30 de zile 30 de zile

Tarifele au toate taxele incluse.
Unitatea de taxare: 10KB

tarile in care sunt disponibile
Optiunile Internet Mobil in Roaming pentru 30 de zile sunt disponibile in urmatoarele tari: Armenia, Austria, Belgia, Bulgaria, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Polonia, Romania, Spania, SUA, Turcia, Ungaria.

activati si navigati
Apelati 100 gratuit din tara sau din roaming, selectati Servicii, apoi Roaming si optiunea dorita sau accesati "contul meu" pe my.orange.md.

Dupa consumarea traficului din Optiune, vor fi aplicate tarifele standard in Roaming, in dependenta de reteaua in care ati fost inregistrat.

Va dorim calatorie placuta.

Versiunea Desktop