11.08.2014 toate
Cupa Orange la Rugby pe plaja

Pentru al 3-lea an consecutiv cele mai profesioniste echipe au intrat in cursa pentru Cupa Orange la Rugby pe plaja – unul din cele mai frumoase evenimente sportive din tara, gazduit de plaja de la Vadul lui Voda.

Ghenadie Pruss, Coordonator proiect Orange Moldova: „Orange Moldova este un sustinator fidel al sportului, iar Federatia de Rugby se bucura de sprijinul nostru deja de 5 ani. Parteneriatul nostru este unul de succes, deoarece se bazeaza pe aceleasi valori – spiritul activ de viata, competitia si dorinta de a fi mereu numarul unu. Ne bucura faptul ca an de an tot mai multi spectatori, inclusiv si clientii nostri, vin sa urmareasca aceasta competitie. Acest fapt ne bucura, ne face mandri, pentru ca demonstreaza ca am reusit sa le oferim tuturor un spectacol pe cinste si promovam valorile sportului in Moldova”.


Timp de doua weekenduri, 28 de echipe si cca 350 de participanti au dus o lupta acerba pentru trofeu. Competitiile s-au desfasurat la doua categorii de varsta, junior si seniori. Alaturi de echipele masculine si cele feminine au inregistrat performanta, frumoasele sportive dand dovada de mult profesionalism.

Cristina Popescu, sportiva: „Fiecare sport necesita multa dedicatie, iar eu am investit multe eforturi pentru a atinge asemenea performanta. Sunt extrem de fericita ca datorita Orange am avut oportunitatea de a participa la aceasta competitie”.

Astfel, marea competitie sustinuta de Orange a oferit suporterilor un spectacol de exceptie, plin de emotii si multa distractie.

Ion Voinovan, spectator: „Eu pentru prima oara urmaresc un meci de rugby pe teren, pana acum am vazut doar la televizor. Este foarte interesant si cu siguranta voi mai merge si la alte competitii”.

Stefan Megherea, spectator: „Eu am venit special la Nistru pentru a urmari finala. Este un meci frumos si am reusit sa imbinam utilul cu placutul, adica ne odihnim si ne bucuram de sport”.

Trofeul competitiei a fost castigat de echipa „Lupii Albi”, formata din studentii Universitatii de Stat de Educatie Fizica si Sport. Performanta exceptionala demonstrata de sportivi a fost rasplatita de Orange Moldova cu premii. Rugbistii din echipele castigatore au primit in dar telefoane mobile, iar cel mai bun dintre ei – o tableta.

Alexandru Matfeev, castigator – echipa ”Lupii Albi” USEFS : ”Este un titlu poate pe care il meritau si multi altii, dar scopul principal al acestor 2 week-enduri a fost sa promovam rugby si sa primim multa placere din ceea ce am facut. Multumim Orange pentru aceste premii”.

In semn de multumire pentru aportul la promovarea rugby-ului in Moldova, Federatia de profil a oferit Orange un trofeu.

Vasile Revenco, Presedintele Federatiei de Rugby din Moldova: ”Cupa Orange la Rugby pe plaja a devenit o competitie traditionala, fiind in aceste clipe cel mai important eveniment de profil, al verii. Pentru aportul considerabil la dezvoltarea rugby din Moldova se decerneaza compania Orange Moldova!"

De 5 ani consecutiv Federatia de Rugby din Moldova se bucura de suportul Orange, sportivii nostri fiind sustinuti la mai multe competitii.