31.03.2014 toate
Concurs pentru fanii Eurovision 2014. Orange Moldova te trimite la Copenhaga

Orange Moldova a lansat o noua provocare, pentru fanii celui mai popular show televizat din tara noastra - Eurovision. Pana pe 11 aprilie, toti cei care au talent muzical, vocal sau instrumental, sunt invitati sa participe la concursul “Eurovision Facebook Song Contest”. Cei care vor intra pe pagina de facebook a Orange Moldova si vor posta un filmulet musical, care ii reprezinta, au acum sansa sa castige 2 bilete la finala Eurovision 2014. Pentru a pleca la Copenhaga, in Danemarca, unde se va desfasura editia concursului european din acest an, clipul video trebuie sa acumuleze cele mai multe like-uri. Urmatorii concurenti care se vor bucura de simpatia publicului vor primi din partea Orange Moldova o tableta Asus Fonepad si un smartphone Orange Lumo.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova: „Deja a devenit o traditie ca Orange Moldova sa sustina cea mai importanta competitie muzicala din tara noastra. Ne dorim ca emotiile traite de artisti sa fie impartasite si de clientii companiei. Iata de ce vom continua sa organizam concursuri pentru fanii Eurovision si sa le oferim premii de valoare. Indemnam toti internautii sa accepte provocarea, sa intre in competitia muzicala online, iar cei mai buni sa invinga”.

Urmariti mai jos prestatiile catorva dintre participanti.

7 ani consecutiv, Orange Moldova si-a acordat suportul celui mai important eveniment cultural televizat al tarii noastre. De sustinerea companiei s-au bucurat toti artistii care ne-au reprezentat tara la nivel international. Geta Burlacu, Nelly, Ciobanu, Sun Stroke Project si Olia Tira, Pasha Parfeni, Zdob si Zdub, Aliona Moon, sunt cei care au avut o prestatie demna pe scenele europene. Majoritatea dintre ei au ajuns pana in finalele concursului si s-au clasat pe primele 20 de locuri. In acest an, pentru a ne reprezenta tara pe scena de la Copenhaga a fost desemnata interpreta Cristina Scarlat.

Finala nationala a Eurovision din acest a scris istoria concursului. Peste 600 de mii de telespectatori au admirat prestatiile artistilor in fata micilor ecrane. Televotingul din acest an reconfirma faptul ca Eurovision este cel mai popular concurs muzical din tara noastra, inregistrand cele mai multe SMS-uri din toate cele 10 editii de pana acum.