13.10.2014 toate
WiFi gratuit de la Orange de Hramul Chisinaului

De hramul Chisinaului locuitorii si vizitatorii capitalei se vor bucura de mai multa mobilitate in comunicare. Alaturi de cele mai bune Abonamente – Colibri, Tigru si Delfin – pe bulevardul Stefan cel Mare, in perimetrul strazilor Ismail si Maria Cebotari, Orange Moldova va pune la dispozitia tuturor WiFi gratuit.

Indiferent daca sunt sau nu clienti ai Orange, cei care vor accesa Orange WiFi vor fi automat redirectionati catre pagina web a companiei, ulterior ei vor putea naviga pe orice platforma online.

Astfel, locuitorii si vizitatorii Chisinaului care vor trai emotiile sarbatorii in centrul capitalei vor avea posibilitatea sa impartaseasca mai usor momentele fericite cu cei dragi, chiar si de la distanta.



La cea de-a 578-a aniversare a Chisinaului, in premiera pentru tara noastra, in PMAN vor rasuna legendarele piese Modern talking, in interpretarea renumitului artist Thomas Anders. „Cheri, Cheri Lady“, „You’re my heart, you’re my soul“, „Sexy sexy lover“, „You are not alone“, „No face, no name, no number“ si alte hituri vor putea fi ascultate live in centrul capitalei.

Alaturi de Thomas Anders, romanticul Horia Brenciu va sustine si el un spectacol fabulos. Interpretul impreuna cu orchestra sa va prezenta un show inedit in PMAN.



Iubitorii de muzica clasica si pop-opera vor avea ocazia sa-i cunoasca pe talentatii tineri din Brio Sonoris. Pe scena vor evolua si alte nume notorii ale interpretilor autohtoni.

Orange va fi prezent cu magazine mobile ale companiei, traditionalul balon cu aer cald, iar pentru micii chisinauieni va fi pregatita o zona speciala de distractii. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Chisinau si Victoriabank.

Va asteptam cu drag, pe 14 octombrie, in Piata Marii Adunari Nationale!