Conectează Fibră + TV Acasă și primești cadou un smartphone Samsung Galaxy A02 la 1 leu. Oferta este disponibilă în următoarele localităţi: Chişinău şi suburbii, Ialoveni, Bălţi, Cahul, Orhei, Străşeni şi Cojuşna.

Mai multe beneficii când le ai pe toate împreună
Sună 797
sau
Alege acum FibrăInternet + TV de la Orange cu super-viteză și echipament Wi-Fi avansat
Abonament
Fibră 300 + TV Acasă
Internet + TV
300 Mbps
100 Mbps
+
Echipament
Wi-Fi 5
ONT Huawei
HG8145V5
Echipament
Wi-Fi 5
Modem
CGA2121
200 lei lunar
Abonament
Fibră 500 + TV Acasă
Internet + TV
200 Mbps
500 Mbps
+
Echipament
Wi-Fi 5
ONT Huawei
HG8145V5
Echipament
Wi-Fi 5
Modem
CGA2121
220 lei lunar
Abonament
Fibră 1000 + TV Acasă
Internet + TV
940 Mbps
300 Mbps
+
Echipament
Wi-Fi 5
ONT Huawei
HG8247W5
Echipament
Wi-Fi 5
Modem
CGA2121
280 lei lunar
Pe mobil, primești reducere lunară, pe viață și de 2 ori mai mult Internet, cu LOVE
Abonament TOP 130
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
450 minute
naționale
10 GB + 10 GB
               cu LOVE
130 lei lunar
Abonament TOP 170
Nelimitat
în rețea
750 minute
naționale
25 GB + 25 GB
               cu LOVE
170 lei lunar
120 lei lunar cu
Abonament TOP 190
Nelimitat
în rețea
1000 minute
naționale
50 GB + 50 GB
               cu LOVE
190 lei lunar
140 lei lunar cu
Abonament TOP 270
Nelimitat
minute și SMS
în toate rețelele
50 minute
internaționale
100 GB + 100 GB
                 cu LOVE
30 min + 500 MB
în Roaming
270 lei lunar
170 lei lunar cu
De 2 ori mai mult Internet pe mobil cu   

De 2 ori mai mult Internet se alocă, gratuit, pe liniile mobil voce, noi sau existente, din acelaşi cont cu serviciile fixe (cât acestea sunt active), cu unul din Abonamentele TOP, GO, Nelimitat, Tigru 150, 175, 180, 250, 400 şi Junior. Pe o linie voce se alocă doar un singur bonus De 2 ori mai mult Internet, chiar dacă numărul voce este de pe un cont care beneficiază de ambele oferte Family şi Love.

Conectează Fibră + TV
și primești cadou
sau 1500 lei reducere
pentru un smartphone, smart object, accesoriu sau televizor, pe care îl alegi chiar tu în magazinele Orange la conectare Fibră 500 + TV Acasă sau Fibră 1000 + TV Acasă
Privește canalele preferate pe orice televizor din casă
TV extra gratuit
maxim 1 televizor extra
gratuit
sau
TV extra 30 lei
maxim 7 televizoare extra
30 lei lunar
Condiţiile ofertei
 1. Abonamentele Orange Fibra + TV Acasă şi Fibra sunt disponibile consumatorilor casnici, în limita ariei de acoperire a reţelei fixe Orange. Conectarea este gratuită, la semnarea contractului pe minim 24 luni.
 2. Clienţii se conectează prin intermediul reţelei bazate pe 100% Fibră, dacă locaţia lor se află în aria de acoperire a acestei reţele. În celelalte cazuri, clienţii se conectează prin intermediul reţelei hibride Fibră-Cablu Coaxial. Orange informează Clientul când reţeaua bazată pe 100% Fibră devine disponibilă la locaţia acestuia. În acest caz, Clientul poate solicita modificarea conexiunii în 100% Fibră, în cadrul aceluiaşi tip de abonament. Orange poate sista operarea reţelei hibride Fibră-Cablu Coaxial la locaţia Clientului. În acest caz, Clientul poate solicita modificarea conexiunii în 100% Fibră sau rezolvi contractul pentru abonamentul respectiv, fără penalităţi. 
 3. Vitezele de transfer al datelor (vitezele Internet) disponibile cu fiecare abonament variază în funcţie de reţeaua prin care se conectează Clientul. Vitezele indicate reprezintă vitezele maxime de download, atunci când dispozitivul utilizat de Client este conectat prin cablu la punctul terminal al reţelei. Vitezele de transfer al datelor disponibile în mod normal depind de un şir de factori externi care sunt în afara controlului Orange, inclusiv de performanţa echipamentului terminal şi/sau dispozitivului utilizat de Client.
 4. În funcţie de tipul abonamentului, Orange instalează în locaţia Clientului următorul echipament terminal pentru accesul la serviciul Internet:
  • Orange Fibra + TV Acasa 1000 sau Fibra 1000 - ONT Huawei HG8247W5;
  • Orange Fibra + TV Acasa 300 sau 500, Fibra 500 - ONT Huawei HG8145V5.
 5. Pentru serviciul TV, Orange instalează în locaţia Clientului modul CI+ (dacă televizorul permite folosirea acestuia) sau decoder TV Box HD.
 6. În funcţie de oferta de pe piaţă, negocierile cu furnizorii de canale, etc., Orange poate modifica lista și numărul posturilor TV din abonament.
 7. Clientul poate beneficia de cel mult un abonament TV secundar (al 2-lea televizor) gratuit şi cel mult 7 abonamente TV secundare în total, inclusiv cel gratuit.
 8. Abonamentul TV secundar (al 2-lea televizor) gratuit include 50 canale în format digital.
 9. Numărul şi lista canalelor TV incluse în abonamentul secundar cu plată sunt cele incluse în abonamentul primar aferent.
 10. În cadrul prezentei oferte, consumatorii casnici conectaţi la Internet + TV Acasă, Internet Acasă, Fibră + TV Acasă, Fibră (abonamentele fixe eligibile) pot, la cerere, beneficia de reducere la plata lunară pentru abonamentele mobil voce deţinute pe acelaşi cont Orange, după cum urmează:
  • 50 lei - pentru abonamentele Orange TOP 170 şi 190
  • 100 lei - pentru abonamentul Orange TOP 270 (planuri tarifare mobile eligibile).
 11. Reducerea se acordă atât timp cât sunt îndeplinite condiţiile pentru activarea ofertei.
 12. Clientul poate solicita activarea ofertei începând cu 24.11.2021 în orice moment, cât este valabilă oferta, cu condiţia că abonamentul mobil voce şi abonamentul fix să fie active (nesuspendate). Oferta nu poate fi activată pentru abonamentele mobil voce care au beneficiat sau beneficiază de reduceri la plata lunară, acordate în temeiul altor oferte Orange.
 13. Oferta se activează din următoarea dată de facturare a Clientului, pentru abonamentele mobil voce active, şi din data activării abonamentului, pentru abonamentele mobil voce noi.
 14. În cazul şi pe perioada suspendării abonamentului mobil voce ori a abonamentului fix, reducerea nu se acordă.
 15. Perioada contractuală minimă standard la conectarea abonamentelor mobil voce este de 12 luni. Totodată, în cazul activării ofertei, Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentele mobil voce pentru care activează oferta, o perioadă contractuală minimă de 24 luni din data activării ofertei, dacă aceasta coincide cu data de facturare a Clientului, sau din următoarea dată de facturare. În cazul nerespectării perioadei contractuale minime din motive imputabile Clientului (de exemplu, rezoluţiunea contractului pentru abonament de către Client din motive neimputabile Orange Moldova, inclusiv prin portare, ori rezoluţiunea contractului pentru abonament de către Orange Moldova din motive imputabile Clientului), Orange Moldova are dreptul de a încasa de la Client o penalitate egală cu 50% din plata lunară de abonament (aplicabilă la data încălcării angajamentului respectiv) pentru întreaga perioadă contractuală minimă rămasă. În cazul suspendării abonamentului mobil voce, perioada suspendării nu se include în perioada contractuală minimă. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, în legătură cu procurarea unui dispozitiv la preţ promoţional şi/sau în rate), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
 16. În cazul rezoluţiunii sau revocării contractului sau schimbului de titular pentru abonamentul fix, oferta îşi pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru abonamentele mobil voce.
 17. În cazul schimbării abonamentului fix pe un alt abonament fix neeligibil, oferta activată pentru toate abonamentele mobil voce îşi pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru aceste abonamente.
 18. În cazul schimbării planului tarifar activat la abonamentele mobil voce pe unul neeligibil, oferta activată pentru acel abonament îşi pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru acest abonament.
 19. În cazul schimbului de titular la abonamentul mobil voce, oferta activată pentru acel abonament nu se transferă noului titular şi îşi pierde valabilitatea ireversibil, iar angajamentul privind respectarea perioadei contractuale minime rămase pentru acest abonament trece la noul titular.
 20. Consumatorii casnici care deţin un abonament mobil voce Orange activ de cel puţin 50 lei (abonament mobil eligibil) şi se conectează la un abonament Fibră + TV Acasă 500, Fibră + TV Acasă 1000, Fibră 500 sau Fibră 1000 (abonament fix eligibil), în perioada 24.11.2021-31.01.2022 pot, în termen de 30 zile de la activarea acestuia (dacă contractul nu a fost revocat), beneficia de una din ofertele de mai jos:
  • 1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 1501 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 2000 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 3024 lei.
  • Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Samsung Galaxy A02, disponibil un abonament mobil voce Orange activ de cel puţin 130 lei (abonament mobil eligibil). Oferta este valabilă în limita stocului.
  Un client poate beneficia de prezenta ofertă o singură dată. Clientul nu poate beneficia de prezenta ofertă, dacă a beneficiat anterior de o ofertă similară din partea Orange. Prezenta ofertă nu poate fi utilizată concomitent cu reduceri din contul Minutelor de Fidelitate. În cazul returului dispozitivului din motive imputabile Orange Moldova, Clientul poate beneficia de aceeaşi reducere pentru procurarea altui dispozitiv, cu condiţia că perioada promoţiei indicată mai sus nu a expirat. Clientul care a beneficiat de prezenta ofertă nu poate schimba abonamentul fix pe un alt abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului fix. De asemenea, Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentul mobil voce cu care a beneficiat de ofertă, o perioadă contractuală minimă de 24 luni din următoarea dată de facturare. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, la conectarea abonamentului mobil voce sau activarea unei alte oferte promoţionale), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
Versiunea Desktop