Conectează Fibră + TV Acasă și primești 2000 lei reducere la orice televizor sau smartphone. Oferta este disponibilă în mai multe localități . Verifică aici adresa pentru conectare.
*Oferta este disponibilă doar pentru clienții noi.

4G Acasă
Trafic inclus
30 GB
+ 10 GB lunar timp de 2 ani
FlyBox la
99 lei
170 lei cu
220 lei
4G Acasă
Trafic inclus
60 GB
+ 20 GB lunar timp de 2 ani
FlyBox la
1 leu
250 lei cu
300 lei
De 2 ori mai mult Internet pe mobil cu   

De 2 ori mai mult Internet se alocă, gratuit, pe liniile mobil voce, noi sau existente, din acelaşi cont cu serviciile fixe (cât acestea sunt active), cu unul din Abonamentele TOP, GO, Nelimitat şi Junior. Pe o linie voce se alocă doar un singur bonus De 2 ori mai mult Internet, chiar dacă numărul voce este de pe un cont care beneficiază de ambele oferte Family şi Love.

Conectează-te acum și primești


Pînă la 20 GB lunar gratuit timp de 2 ani

Reducere pe viaţă

Trafic nelimitat gratuit de la 00:00 până la 12:00

Pînă la 20 GB lunar gratuit timp de 2 ani

Trafic nelimitat gratuit de la 00:00 până la 12:00

Optează pentru Internet fără fir oriunde te-ai afla şi bucură-te de cea mai bună ofertă de la Orange
FlyBox 4G Huawei B525
 • Viteză de navigare pe Internet până la 300 Mbps
 • Până la 10 dispozitive conectate prin Wi-Fi
 • 4 porturi LAN disponibile

Toate opţiunile pot fi activate prin aplicația My Orange și pe my.orange.md

NOU! 100 GB trafic Internet plată unică 100 lei

Opțiunea „100 GB trafic Internet” este disponibilă în perioada 24.03.2021-15.03.2023 şi include 100 GB trafic lunar, timp de 12 luni, la prelungirea contractului pe minim 12 luni. Traficul din optiune poate fi consumat pe parcursul lunii pentru care a fost alocat, după epuizarea traficului inclus în Abonament. Opțiunea poate fi utilizată numai cu abonamentele 4G Acasă 250 lei şi 4G la Birou 250 lei. Preţul opţiunii se percepe o singură dată, la activarea opţiunii.

Internet 10 GB 30 lei

 • Conţine 10 GB de trafic Internet
 • Se activează la necesitate
 • Valabilitate – 30 de zile din data activării
 • Preţ – 30 lei

Dublu Trafic 4G 100 lei

 • Dublează traficul din abonament
 • Se activează la alegere: pentru o singură utilizare sau cu abonare
 • Poate fi activată din ziua curentă sau din ziua de facturare
 • Traficul din opţiune se păstrează nelimitat
 • Disponibil doar pentru abonamentele Internet Acum 4G

Upload rapid 50 lei lunar

 • Beneficiază de viteză de încărcare până la 50 Mbps în reţeaua 4G şi până la 5,4 Mbps în reţeaua 3G+, timp de o luna
 • Se activează doar cu abonare, din ziua curentă sau din ziua de facturare
 • Activarea opţiunii este posibilă în cazul în care nu ai datorii în cont şi dacă dispui de trafic la viteză înaltă
 • Opțiunea poate fi utilizată doar dacă dispui de trafic la viteză înaltă
 • La activarea opţiunii vei fi taxat integral, chiar dacă activarea opţiunii are loc în mijlocul perioadei de facturare.
Condiţiile Generale de utilizare Orange Internet Acum
Descarcă Ghidul de Utilizare Internet Acum

Abonamente retrase din oferta comercială

 

Abonament Trafic inclus in abonament Trafic gratuit după 1 an Trafic gratuit după 2 ani Trafic gratuit după 3 ani
4G Acasă 300 lei 50 GB +15 GB +30 GB +30 GB
+Upload Rapid option
4G Acasă 200 lei 30 GB +7.5 GB +15 GB +15 GB
+Upload Rapid option

Servicii administrative

Serviciu Tarif
Înlocuirea cartelei SIM gratuit
Deblocarea cartelei SIM (codul PUK) gratuit
Schimbarea numărului standard existent (maxim de 3 ori pe an) 50 lei
Schimbarea abonamentului la unul mai mare gratuit
Schimbarea abonamentului la unul mai mic gratuit
(în cazul în care nu au procurat dispozitiv la preţ promoţional)
Transfer la Internet Acum PrePay 25 lei
Suspendarea numărului pentru perioada până la 12 luni 50 lei
Schimb de titular gratuit
Factura electronică gratuit
Expediere detalii factură prin poștă 30 lei
Imprimare detalii factură 30 lei
 • Detaliile factură sunt eliberate abonaţilor în magazinele Orange sau sunt livrate la adresa indicată în baza unei cereri scrise.
 • La schimbarea abonamentului, traficul rămas se transferă şi se utilizează după regulă noului abonament. Schimbarea abonamentului se face din ziua de facturare.
 • La suspendarea temporară a numărului, traficul neutilizat din abonament (cu excepţia traficului de fidelitate, din opţiunea Dublu Trafic) se anulează.

Condiţiile ofertei Love

 1. Beneficiile Love sunt accesibile clienţilor Orange care combină serviciile fixe cu serviciile mobil voce şi se aplică pentru fiecare pereche de abonamente Orange Internet + TV Acasă sau Internet Acasă şi Orange Abonament de la 50 lei, deţinute de client pe acelaşi cont Orange.
 2. Abonamentele Orange Fibra + TV Acasă şi Fibra sunt disponibile consumatorilor casnici, în limita ariei de acoperire a reţelei fixe Orange. Conectarea este gratuită, la semnarea contractului pe minim 24 luni.
 3. Consumatorii casnici care deţin un abonament mobil voce Orange activ de cel puţin 130 lei (abonament mobil eligibil) şi se conectează (încheie contract) la un abonament Fibră + TV Acasă sau Fibră (abonament fix eligibil), în perioada 19.01.2023 – 15.03.2023, pot, în termen de 30 zile de la activarea acestuia (dacă contractul nu a fost revocat), beneficia de una din ofertele de mai jos:
  • Oferta “2000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” (disponibila doar la conectarea abonamentului Fibra 1000 + TV Acasă): 2000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 2001 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 2500 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 3524 lei. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv; sau
  • Oferta “1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange”: 1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 1501 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 2000 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 3024 lei. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv; sau
  • Oferta “Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Samsung Galaxy A03 Core”: Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Samsung Galaxy A03 Core.
 4. Ofertele menţionate mai sus nu pot fi utilizate concomitent cu reducerile din contul Minutelor de Fidelitate.
 5. Clientul care benefiază sau a beneficiat de una din ofertele menţionate mai sus nu poate schimba abonamentul fix respectiv pe unul cu valoare mai mică sau pe un alt abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului.
 6. Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentul mobil voce cu care a beneficiat de oferta “2000 lei la procurarea unui dispozitivde la Orange”, “1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” sau “Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Samsung Galaxy A03 Core”, o perioadă contractuală minimă de 24 luni din următoarea sa zi de facturare, cu condiţia păstrării valorii minime a abonamentului mobil voce respectiv. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, la conectarea abonamentului mobil voce sau activarea unei alte oferte promoţionale), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
 7. Ofertele menţionate mai sus sunt valabile în limita stocului. Orange își rezervă dreptul de a refuza vânzarea dispozitivului la preț promoțional sau special ori în rate în cazul unei bănuieli rezonabile de tentativă de fraudă.
 8. Oferta “Reducere de 50 lei la plata lunară pentru abonamentul Fibră + TV Acasă sau Fibră timp de 24 luni”: Reducerea de 50 lei la plata lunară se acordă la conectarea (încheierea contractului pentru) abonamentelor fixe Orange Fibră + TV Acasă 1000, Fibră + TV Acasă 500 sau Fibră 1000 în perioada 30.11.2022 – 15.03.2023 şi se aplică în primele 24 perioade de facturare (luni) consecutive de la conectare, în total - 1200 lei. Dacă abonamentul este conectat la o dată care nu coincide cu data de facturare a clientului, în perioada de facturare curentă reducerea se acordă proporţional cu numărul de zile rămase din această perioadă. În cazul (şi pe perioada) suspendării serviciului, reducerea nu se aplică, dar perioada de aplicare a reducerii nu se prelungeşte cu perioada în care serviciul a fost suspendat. Clientul care benefiază de prezenta ofertă nu poate schimba abonamentul fix respectiv pe un alt abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului.
 9. La conectarea unui abonament fix eligibil, Clientul poate alege pentru acel abonament doar una din cele 4 oferte menţionate mai sus. Clientul poate beneficia de fiecare ofertă o singură dată, indiferent de numărul de abonamente fixe la care se conectează clientul. Totuşi, un client nu poate beneficia de oferta “1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange”, dacă a beneficiat anterior de oferta “Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Samsung Galaxy A03 Core”, şi vice versa, chiar dacă aceste oferte ar fi aplicate unor abonamente diferite. Clientul nu poate beneficia de ofertele menţionate, dacă prin aceasta ar depăşi cantitatea de dispozitive procurate de la Orange la preț promoțional sau special ori în rate, pentru care angajamentul privind respectarea perioadei minime contractuale nu a expirat. În cazul returului dispozitivului din motive imputabile Orange, Clientul poate beneficia de aceeaşi reducere pentru procurarea altui dispozitiv, cu condiţia că perioada promoţiei indicată mai sus nu a expirat.
 10. Ofertele menţionate mai sus nu sunt disponibile în cazul conectării la abonamentul fix respectiv ca urmare a transferului de la un alt abonament Orange sau schimbării tehnologiei de acces la serviciu.
 11. Oferta “Reducere la plata lunară pentru abonamentele mobil voce”: Consumatorii casnici conectați la abonamentele Orange Internet + TV Acasă, Internet Acasă, Fibră + TV Acasă, Fibră (abonamentele fixe eligibile) pot, la cerere, beneficia de reducere la plata lunară pentru abonamentele mobil voce deținute (abonamente mobile eligibile) pe același cont Orange, după cum urmează:
  • 50 lei - pentru abonamentele Orange TOP 170 şi 190;
  • 100 lei - pentru abonamentul Orange TOP 270;
  • 110 lei - pentru abonamentul Orange Nelimitat 400 (planuri tarifare mobile eligibile).
 12. Reducerea se acordă atât timp cât sunt îndeplinite condițiile pentru activarea ofertei.
 13. Clientul poate solicita activarea ofertei începând cu 28.04.2022 în orice moment, cât este valabilă oferta, cu condiţia că abonamentul mobil voce şi abonamentul fix să fie active (nesuspendate). Oferta nu poate fi activată pentru abonamentele mobil voce care au beneficiat sau beneficiază de reduceri la plata lunară, acordate în temeiul altor oferte Orange. În cazul în care Clientul deţine un abonament mobil voce cu un plan tarifar neeligibil, care beneficiază de o reducere similară la plata lunară, pe viaţă, acordată în temeiul unei alte oferte Orange, şi schimbă acel plan tarifar pe unul eligibil, atunci reducerea anterioară se substituie cu reducerea corespunzătoare planului tarifar eligibil activat, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime, asumat în cadrul ofertei anterioare.
 14. Oferta se activează din următoarea zi de facturare a clientului, pentru abonamentele mobil voce active, şi din data activării abonamentului, pentru abonamentele mobil voce noi.
 15. În cazul şi pe perioada suspendării abonamentului mobil voce ori a abonamentului fix, reducerea nu se acordă.
 16. Perioada contractuală minimă standard la conectarea abonamentelor mobil voce este de 6 luni. Totodată, în cazul activării ofertei, Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentele mobil voce pentru care activează oferta, o perioadă contractuală minimă de 24 luni din data activării ofertei, dacă aceasta coincide cu data de facturare a Clientului, sau din următoarea dată de facturare. În cazul nerespectării perioadei contractuale minime din motive imputabile Clientului (de exemplu, rezoluțiunea contractului pentru abonament de către Client din motive neimputabile Orange Moldova, inclusiv prin portare, ori de către Orange Moldova din motive imputabile Clientului), Orange Moldova are dreptul de a încasa de la Client o penalitate egală cu 50% din plata lunară de abonament (aplicabilă la data încălcării angajamentului respectiv) pentru întreaga perioadă contractuală minimă rămasă. În cazul suspendării abonamentului mobil voce, perioada suspendării nu se include în perioada contractuală minimă. În cazul în care Clientul are asumat și/sau își asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, în legătură cu procurarea unui dispozitiv la preț promoțional şi/sau în rate), penalitățile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
 17. În cazul rezoluțiunii sau revocării contractului sau schimbului de titular pentru abonamentul fix, oferta își pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru abonamentele mobil voce.
 18. În cazul schimbării abonamentului fix pe un alt abonament fix neeligibil, oferta activată pentru toate abonamentele mobil voce își pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru aceste abonamente.
 19. În cazul schimbării abonamentului mobil voce pe unul neeligibil, oferta activată pentru acel abonament își pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru acest abonament.
 20. În cazul schimbului de titular la abonamentul mobil voce, oferta se transferă noului titular numai dacă acesta deţine un abonament fix eligibil. În caz contrar, oferta îşi pierde valabilitatea ireversibil. În ambele cazuri, angajamentul pentru perioadă contractuală minimă rămasă trece la noul titular.
 21. Un abonament voce mobil care beneficiază de prezenta ofertă nu poate beneficia concomitent de alte oferte Orange care prevăd reduceri la plata de abonament pentru serviciile voce mobile.
 22. Oferta nu este valabilă dacă în perioada promoţiei a fost rezolvit un contract pentru un abonament mobil voce Orange cu clientul, inclusiv prin transfer la serviciul Orange PrePay sau portare în altă reţea.
 23. Clienţii se conectează prin intermediul reţelei bazate pe 100% Fibră, dacă locaţia lor se află în aria de acoperire a acestei reţele. În celelalte cazuri, clienţii se conectează prin intermediul reţelei hibride Fibră-Cablu Coaxial. Orange informează Clientul când reţeaua bazată pe 100% Fibră devine disponibilă la locaţia acestuia. În acest caz, Clientul poate solicita modificarea conexiunii în 100% Fibră, în cadrul aceluiaşi tip de abonament. Orange poate sista operarea reţelei hibride Fibră-Cablu Coaxial la locaţia Clientului. În acest caz, Clientul poate solicita modificarea conexiunii în 100% Fibră sau rezolvi contractul pentru abonamentul respectiv, fără penalităţi.
 24. Vitezele de transfer al datelor (vitezele Internet) disponibile cu fiecare abonament variază în funcţie de reţeaua prin care se conectează Clientul. Vitezele indicate reprezintă vitezele maxime de transfer al datelor prin reţeaua bazată pe 100% Fibră, atunci când dispozitivul utilizat de Client este conectat prin cablu la puntul terminal al reţelei. Vitezele maxime de transfer al datelor prin reţeaua hibridă bazată pe Fibră-Cablu Coaxial sunt indicate în condiţiile speciale de utilizare a serviciilor respective. Vitezele de transfer al datelor disponibile în mod normal depind de un şir de factori externi care sunt în afara controlului Orange, inclusiv de performanța echipamentului terminal și/sau dispozitivului utilizat de Client.
 25. În funcție de tipul abonamentului, Orange instalează în locația Clientului următorul echipament terminal pentru accesul la serviciul Internet:
  • Orange Fibra 1000 + TV Acasă, Fibra 500 + TV Acasă, Fibra 1000 sau Fibra 500 - ONT Huawei HG8247W5;
  • Orange Fibra 300 + TV Acasă - ONT Huawei HG8145V5.

  şi următorul echipament terminal pentru accesul la serviciul TV:

  • Abonament primar Orange Fibra 1000 + TV Acasă, Fibra 500 + TV Acasă – Orange TV Box 4K, cu condiția că televizorul să aibă port HDMI;
  • Abonament primar Orange Fibra 300 + TV Acasă, TV Acasă 150, TV Acasă 100, TV Acasă 80, abonament secundar TV extra – modul CI+ (dacă televizorul permite folosirea acestuia) sau decoder TV Box HD.
 26. Decodorul Orange TV Box 4K se oferă, la cerere, şi pentru abonamentele secundare TV extra cu plată, în locațiune, cu 20 lei/lună per abonament secundar, cu excepția primelor 3 luni.
 27. Cu Orange TV Box 4K, Clientul beneficiază de acces la unele servicii interactive, cum ar fi Pauză/Reluare, precum și la serviciile Google Play.
 28. Pentru a permite accesul la serviciile interactive și la serviciile Google Play, Orange TV Box 4K are nevoie de conexiune activă la Internet. Orange TV Box 4K poate fi conectat la Internet prin cablu Ethernet sau prin tehnologia Wi-Fi, prin intermediul unui adaptor Wi-FI oferit în comodat, care se instalează la adresa clientului contra unui tarif de instalare unic de 200 lei.
 29. Clientul poate schimba abonamentul Orange Fibră 1000 + TV Acasă sau Fibră 500 + TV Acasă pe un alt tip de abonament numai odată cu înlocuirea echipamentului terminal instalat pentru accesul la serviciul Internet. Tariful administrativ pentru înlocuirea echipamentului constituie 100 lei.
 30. În funcție de oferta de pe piață, negocierile cu furnizorii de canale, etc., Orange poate modifica lista și numărul posturilor TV din abonament.
 31. Clientul poate beneficia de cel mult un abonament TV secundar (al 2-lea televizor) gratuit şi cel mult 4 abonamente TV secundare în total, inclusiv cel gratuit.
 32. Numărul şi lista canalelor TV incluse în abonamentul secundar cu plată sunt cele incluse în abonamentul primar aferent.

Condiţiile ofertei Televizor cadou

 1. Consumatorii casnici care deţin un abonament mobil voce Orange activ de cel puţin 50 lei (abonament mobil eligibil), nu au datorii restante faţă de Orange şi se conectează (încheie contract) la un abonament Fibră 500 + TV Acasă sau Fibră 1000 + TV Acasă (abonament fix eligibil), în perioada 30.11.2022 – 31.12.2022 pot, în termen de 30 zile de la activarea acestuia (dacă contractul nu a fost revocat), beneficia de următorul preţ special la procurarea unui televizor Hisense 32A5710FA de la Orange:
  • 599 lei la conectarea abonamentului Fibră 500 + TV Acasă
  • 1 leu la conectarea abonamentului Fibră 1000 + TV Acasă.
 2. Prezenta ofertă nu este disponibilă în cazul conectării la abonamentul fix eligibil ca urmare a transferului de la un alt abonament Orange sau schimbării tehnologiei de acces la serviciu şi nu poate fi utilizată concomitent cu reducerile din contul Minutelor de Fidelitate. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv.
 3. Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentul fix cu care a beneficiat de ofertă, o perioadă contractuală minimă de 24 luni, în cursul căreia Clientul nu poate schimba abonamentul fix pe alt abonament cu o plată lunară mai mică sau pe un abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului fix.
 4. În cazul în care Clientul nu respectă perioada contractuală minimă din motive neimputabile Orange (de exemplu, ca urmare a (i) rezoluţiunii contractului pentru abonamentul respectiv de către Client, sau (ii) a rezoluţiunii contractului pentru abonamentul respectiv de către Orange din motive imputabile Clientului, Orange are dreptul de a percepe de la Client o penalitate egală cu diferența dintre prețul standard al televizorului şi prețul special la care a fost procurat televizorul. Prețurile standard pentru televizor sunt afişate în condițiile ofertei de pe pagina web dedicată televizorului ales şi în anexa la contract în baza căreia este procurat televizorul. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, la conectarea abonamentului sau activarea unei alte oferte promoţionale), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
 5. În cadrul prezentei oferte, o persoană poate procura cel mult un televizor (pe un cont de client Orange nu pot fi procurate mai multe televizoare în condițiile prezente oferte, indiferent de numărul de abonamente pe care le deţine clientul). Clientul nu poate beneficia de prezenta ofertă dacă a procurat anterior de la Orange un televizor cu achitare în rate şi perioada contractuală minimă asumată de Client la procurarea televizorului respectiv nu a expirat şi viceversa. Clientul nu poate beneficia de prezenta ofertă, dacă beneficiază sau a beneficiat anterior de una din următoarele oferte din partea Orange: „Reducere de 50 lei la plata lunară pentru abonamentul Fibră + TV Acasă sau Fibră timp de 24 luni”, „Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Samsung Galaxy A03 Core” sau „1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” şi viceversa. În cazul returului dispozitivului din motive imputabile Orange Moldova, Clientul poate beneficia de aceeaşi reducere pentru procurarea altui dispozitiv, cu condiţia că perioada promoţiei indicată mai sus nu a expirat.
 6. Orange își rezervă dreptul de a refuza vânzarea televizorului la preț promoțional în cazul unei bănuieli rezonabile de tentativă de fraudă. Oferta este valabilă în limita stocului.
Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația