Acum ești mai aproape
de filme și seriale în original, marca
HBO și Cinemax
Cere Oferta
Recomandări HBO
Billions
O dramă complexă, despre politicile puterii din lumea finanțelor din New York. Genialul titan al fondurilor de investiții Bobby Axelrod și îndrăznețul avocat Chuck Rhoades joacă un joc periculos, în care câștigătorul ia totul.
Stargirl
Stargirl o prezintă pe liceana Courtney Whitmore, care inspiră un grup neașteptat de eroi tineri să îi oprească pe răufăcătorii trecutului. Serialul reimaginează Stargirl și prima echipă de supereroi, Justice Society of America.
Top Filme HBO
Shazam
Billy, un puști de 14 ani, întâlnește un vrăjitor care îi oferă abilitatea de a se transforma în supereroul Shazam.
Maleficent
Maleficent și Aurora sunt despărțite de un mare război care le testează loialitatea și le determină să se întrebe dacă pot fi o familie adevărată.
The Hustle
Anna Hathaway și Rebel Wilson interpretează două escroace care fac echipă ca să-i distrugă pe ticăloșii care le-au înșelat.
Aladdin
O producție Disney, “Aladdin” spune povestea fermecătorului Aladdin, a curajoasei Jasmine și a duhului din lampă care ar putea fi cheia viitorului lor.
Top Seriale HBO
Ecaterina / The Great
O dramă satirică, de comedie, ”Ecaterina” prezintă ascensiunea Ecaterinei cea Mare de la intrusă la conducătoarea cu cea mai lungă domnie din istoria Rusiei.
Westworld
Sezonul 3 din apreciatul serial dramă HBO, o odisee întunecată despre zorii inteligenței artificiale și nașterea unei noi forme de viață pe Pământ.
Love Life
Anna Kendrick joacă într-un nou serial despre călătoria de la prima dragoste la dragostea care rezistă timpului.
Batwoman
Kate Kane, verișoara lui Bruce Wayne, e hotărâtă să-și înfrunte demonii și să protejeze străzile ca Batwoman, devenind astfel un simbol al speranței.
Top Desene Animate HBO
The Angry Birds Movie II
Păsările care nu zboară și ticăloșii porcușori verzi își duc conflictul la următorul nivel în acest film. Când apare o nouă amenințare care le pune insulele în pericol, Red, Chuck, Bomb și Mighty Eagle o recrutează pe Silver, sora lui Chuck, și formează o echipă cu porcușorii Leonard, Courtney și Garry ca să-și salveze casele.
Inside Out
După ce Riley se mută cu părinții la San Francisco unde tatăl ei are o nouă slujbă, emoțiile ei intră în conflict în legătură cu modul în care este mai bine să se descurce cu noul orar, noua casă și școală.
Frozen
După ce regatul Arendelle este aruncat într-o iarnă eternă de puternica regină Elsa, sora ei mereu optimistă, Anna face echipă cu Kristoff și loialul lui ren Sven pentru a rupe vraja gheții.
Avantaje HBO
5 canale
în format HD
Subtitrare în română
Cele mai tari
filme și seriale
Audio original
1 lună gratuit
Desene animate dublate în limba română
Cele mai interesante filme documentare
Universul Marvel
Opțiunea HBO HD

Cu Opțiunea HBO HD te bucuri de sute de filme și seriale de top, disponibile pe cele mai cunoscute 5 canale TV din familia HBO, în format HD.

Plata pentru opţiune - 60 lei/lună

Activează Opţiunea HBO HD în magazinele Orange sau prin apel la 777 şi testează cele 5 canale HBO şi CINEMAX gratuit timp de 1 lună.

Ofertă valabilă pentru toţi clienţii TV Acasă şi Internet+TV Acasă.

Conținutul celor 5 canale este difuzat în limba originală, cu subtitrare în limba română.

Desenele animate sunt dublate în limba română.

Subtitrările sunt implicite sau selectabile, precum este menționat mai jos de fiecare canal.

Subtitrările selectabile se modifică din meniul TV Box-ului (butonul verde de pe telecomandă) sau al televizorului (în cazul modulului CI+).

Română (implicit)
Română (selectabil)
Română (implicit)
Română (selectabil)
Română (selectabil)
Versiunea Desktop