Opțiunea HBO HD

Cu Opțiunea HBO HD te bucuri de sute de filme și seriale de top, disponibile pe cele mai cunoscute 5 canale TV din familia HBO, în format HD.

Plata pentru opţiune - 60 lei/lună

Activează Opţiunea HBO HD în magazinele Orange sau prin apel la 777 şi testează cele 5 canale HBO şi CINEMAX gratuit timp de 1 lună.

Ofertă valabilă pentru toţi clienţii TV Acasă şi Internet+TV Acasă.

Conținutul celor 5 canale este difuzat în limba originală, cu subtitrare în limba română.

Desenele animate sunt dublate în limba română.

Subtitrările sunt implicite sau selectabile, precum este menționat mai jos de fiecare canal.

Subtitrările selectabile se modifică din meniul TV Box-ului (butonul verde de pe telecomandă) sau al televizorului (în cazul modulului CI+).

Română (implicit)
Română (selectabil)
Română (implicit)
Română (selectabil)
Română (selectabil)

Condiţii ofertă:

  1. “Opțiunea HBO HD” poate fi activată şi utilizată numai de către persoane fizice, în case individuale de locuit sau apartamente, în scopuri non-comerciale, cu un abonament „TV Acasă” sau „Internet+TV Acasă” furnizat prin reţea de cablu în sistem digital, cu excepţia clienţilor din mun. Cahul conectaţi până la 10.10.2017.
  2. Opțiunea poate fi activată la abonamentul primar, precum şi la abonamentele secundare „TV extra 40 lei” şi „TV extra 70 lei”.
  3. Plata pentru „Opţiunea HBO HD” se facturează lunar, în prima zi a perioadei de facturare.
  4. Pentru prima perioadă de facturare (între data activării opţiunii şi următoarea dată de facturare), această plată nu se percepe, cu excepţia cazului în care Clientul a beneficiat anterior de gratuitate la utilizarea canalelor TV care fac obiectul opţiunii. După expirarea perioadei de gratuitate, Clientul continuă se beneficieze de “Opțiunea HBO HD” în condiţiile pct. 3, fără a fi necesară vreo formalitate suplimentară.
  5. Clientul poate solicita dezactivarea „Opţiunii HBO HD” în orice moment, prin apel la Serviciul Clienţi al Orange Moldova sau cerere scrisă depusă la orice magazin Orange, cu efect din următoarea dată de facturare.
Versiunea Desktop