Conectează acum Fibră și Televiziune de la Orange și ai 50% reducere la serviciile fixe, până la 10 luni. Oferta este disponibilă în următoarele localități: Chişinău şi suburbii, Ialoveni, Bălţi, Cahul, Orhei şi Străşeni.

Acum ești mai aproape
de filme și seriale în original, marca
HBO și Cinemax
Cere Oferta
Recomandări HBO
Chemarea Străbunilor
Buck, un câine cu o inimă mare, trebuie să se lupte pentru supraviețuire după ce e răpit din confortabila lui casă din California și e forțat să devină câine de sanie în sălbăticia înghețată din Yukon în timpul goanei după aur din 1890.
Regatul de Gheață II
Elsa, Anna, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendelle spre pădurea fermecată despre care surorile au auzit din poveștile tatălui lor. Ei vor să afle de unde vin puterile Elsei și să salveze regatul.
Top Filme HBO
It: Capitolul 2
La 27 de ani după ce Pennywise a fost învins, acesta se întoarce să terorizeze orașul Derry. Copiii dispar din nou astfel că Mike, își cheamă prietenii acasă.
Maleficent
Maleficent și Aurora sunt despărțite de un mare război care le testează loialitatea și le determină să se întrebe dacă pot fi o familie adevărată.
The Hustle
Anna Hathaway și Rebel Wilson interpretează două escroace care fac echipă ca să-i distrugă pe ticăloșii care le-au înșelat.
Ad Astra
Astronautul Roy McBride pleacă într-o misiune periculoasă ca să descopere adevărul despre tatăl lui dispărut și despre expediția acestuia.
Top Seriale HBO
Crescuți de lupi
Serialul se concentrează pe doi androizi, care au sarcina de a crește copii umani într-o colonie de oameni care este în pericol.
Westworld
Sezonul 3 din apreciatul serial dramă HBO, o odisee întunecată despre zorii inteligenței artificiale și nașterea unei noi forme de viață pe Pământ.
Love Life
Anna Kendrick joacă într-un nou serial despre călătoria de la prima dragoste la dragostea care rezistă timpului.
Agenții Haosului
Documentar care examinează implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din S.U.A. din 2016 și scoate la iveală planurile sofisticate pentru subminarea democrației.
Top Desene Animate HBO
The Angry Birds Movie II
Păsările care nu zboară și ticăloșii porcușori verzi își duc conflictul la următorul nivel în acest film. Când apare o nouă amenințare care le pune insulele în pericol, Red, Chuck, Bomb și Mighty Eagle o recrutează pe Silver, sora lui Chuck, și formează o echipă cu porcușorii Leonard, Courtney și Garry ca să-și salveze casele.
Inside Out
După ce Riley se mută cu părinții la San Francisco unde tatăl ei are o nouă slujbă, emoțiile ei intră în conflict în legătură cu modul în care este mai bine să se descurce cu noul orar, noua casă și școală.
Tot înainte
Doi frați, Ian și Barley, pornesc într-o călătorie magică pentru a putea să mai petreacă o zi alături de tatăl lor. Aventura lor este plină de hărți ciudate, obstacole dificile și descoperiri incredibile.
Avantaje HBO
5 canale
în format HD
Subtitrare în română
Cele mai tari
filme și seriale
Audio original
1 lună gratuit
Desene animate dublate în limba română
Cele mai interesante filme documentare
Universul Marvel
Opțiunea HBO HD

Cu Opțiunea HBO HD te bucuri de sute de filme și seriale de top, disponibile pe cele mai cunoscute 5 canale TV din familia HBO, în format HD.

Plata pentru opţiune - 60 lei/lună

Activează Opţiunea HBO HD în magazinele Orange sau prin apel la 777 şi testează cele 5 canale HBO şi CINEMAX gratuit timp de 1 lună.

Ofertă valabilă pentru toţi clienţii TV Acasă şi Internet+TV Acasă.

Conținutul celor 5 canale este difuzat în limba originală, cu subtitrare în limba română.

Desenele animate sunt dublate în limba română.

Subtitrările sunt implicite sau selectabile, precum este menționat mai jos de fiecare canal.

Subtitrările selectabile se modifică din meniul TV Box-ului (butonul verde de pe telecomandă) sau al televizorului (în cazul modulului CI+).

Română (implicit)
Română (selectabil)
Română (implicit)
Română (selectabil)
Română (selectabil)
Versiunea Desktop