Conectează acum Internet prin Fibră și Televiziune de la Orange și primești 2500 lei reducere la factura de fix și mobil sau un Smart TV la doar 1 leu. Oferta este disponibilă la conectare nouă, în localitățile cu acoperire Fibră de la Orange.

Acum ești mai aproape
de filme și seriale în original, marca
HBO și Cinemax
Cere Oferta la 797
Recomandări HBO
Spider-Man: No Way Home (2021)
Pentru prima dată în istoria filmelor cu Spider-Man, prietenosul erou al cartierului trăiește fără mască, dar și fără posibilitatea de a separa viața normală de cea de super erou. Când are nevoie de ajutorul lui Doctor Strange, miza crește mai mult decât oricând, ceea ce îl obligă pe Peter să privească cu alți ochi realitatea de a fi Spider-Man.
Irina Rimes: Pe drumul meu (2022)
O miniserie documentară ce explorează, pe parcursul a șapte episoade, influențele care au făcut-o pe Irina Rimes artista de astăzi. Momente importante din viața Irinei, detalii despre sursele de inspirație ale albumelor anterioare, într-o călătorie către regăsire în care sunt pregătite noi melodii și detalii din culise.
Top Filme HBO
Godzilla vs. Kong
Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru.
Maleficent
Maleficent și Aurora sunt despărțite de un mare război care le testează loialitatea și le determină să se întrebe dacă pot fi o familie adevărată.
The Batman (2022)
Cel mai cunoscut personaj al universului DC, înfățișat într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor fondatoare ale orașului Gotham.
Ad Astra
Astronautul Roy McBride pleacă într-o misiune periculoasă ca să descopere adevărul despre tatăl lui dispărut și despre expediția acestuia.
Top Seriale HBO
Crescuți de lupi
Serialul se concentrează pe doi androizi, care au sarcina de a crește copii umani într-o colonie de oameni care este în pericol.
Westworld
Sezonul 3 din apreciatul serial dramă HBO, o odisee întunecată despre zorii inteligenței artificiale și nașterea unei noi forme de viață pe Pământ.
Game of Thrones (2011)
Serial legendar despre trădări, pofte carnale, intrigi și forțe supranaturale, care zguduie cele patru colțuri ale regatelor Westeros, cu o sângeroasa luptă pentru tronul de fier.
Euphoria (2019)
Serialul urmărește un grup de elevi de liceu care dau piept cu dragostea și prietenia într-o lume a drogurilor, sexului, traumelor și social media. Protagonista serialului e actrița și cântăreața Zendaya.
Top Desene Animate HBO
The Angry Birds Movie II
Păsările care nu zboară și ticăloșii porcușori verzi își duc conflictul la următorul nivel în acest film. Când apare o nouă amenințare care le pune insulele în pericol, Red, Chuck, Bomb și Mighty Eagle o recrutează pe Silver, sora lui Chuck, și formează o echipă cu porcușorii Leonard, Courtney și Garry ca să-și salveze casele.
Inside Out
După ce Riley se mută cu părinții la San Francisco unde tatăl ei are o nouă slujbă, emoțiile ei intră în conflict în legătură cu modul în care este mai bine să se descurce cu noul orar, noua casă și școală.
Tot înainte
Doi frați, Ian și Barley, pornesc într-o călătorie magică pentru a putea să mai petreacă o zi alături de tatăl lor. Aventura lor este plină de hărți ciudate, obstacole dificile și descoperiri incredibile.
Avantaje HBO
5 canale
în format HD
Subtitrare în română
Cele mai tari
filme și seriale
Audio original
1 lună gratuit
Desene animate dublate în limba română
Cele mai interesante filme documentare
Universul Marvel
Opțiunea HBO HD

Cu Opțiunea HBO HD te bucuri de sute de filme și seriale de top, disponibile pe cele mai cunoscute 5 canale TV din familia HBO, în format HD.

Plata pentru opţiune - 60 lei/lună

Activează Opţiunea HBO HD în magazinele Orange sau prin apel la 777 şi testează cele 5 canale HBO şi CINEMAX gratuit timp de 1 lună.

Ofertă valabilă pentru toţi clienţii TV Acasă şi Internet+TV Acasă.

Conținutul celor 5 canale este difuzat în limba originală, cu subtitrare în limba română.

Desenele animate sunt dublate în limba română.

Subtitrările sunt implicite sau selectabile, precum este menționat mai jos de fiecare canal.

Subtitrările selectabile se modifică din meniul TV Box-ului (butonul verde de pe telecomandă) sau al televizorului (în cazul modulului CI+).

Română (implicit)
Română (selectabil)
Română (implicit)
Română (selectabil)
Română (selectabil)