Înapoi

Serviciul Sună încă o lună, 2 luni

 

Dacă nu ai reîncărcat contul și numărul PrePay a trecut din perioada activă în inactivă când încă mai ai bani pe cont, activează serviciul Sună încă 1 lună sau Sună încă 2 luni. Serviciul va reactiva perioada activă pe încă 1 lună sau 2 luni și îți va permite să efectuiezi apeluri din banii rămași, fără să reîncarci contul. Acest serviciu este la un preț simbolic și se facturează o singură dată, din banii disponibili pe cont. Îl poți activa începând cu ultimele 7 zile a perioadei active și oricând pe parcursul perioade inactive.

 

Sună încă 1 lună (10 MDL) prelungeşte valabilitatea numărului PrePay cu 2 luni = 1 lună poți telefona + 1 lună doar primeşti apeluri

Sună încă 2 luni (15 MDL) prelungeşte valabilitatea numărului PrePay cu 4 luni = 2 luni poți telefona + 2 luni doar primeşti apeluri

 

Pentru a activa serviciul Sună încă 1 lună sau 2 luni:

  1. Formează codul *100*3#de pe numărul PrePay, sau

  2. Activează de pe pagina https://my.orange.md logându-te cu contul tău Orange sau numărul PrePay și codul primit prin SMS (vezi în imagine). După logare, acesează Opțiuni şi servicii >> Servicii.

 

La activarea serviciului, perioada activă și inactivă, primită în baza activării serviciului, nu se sumează cu perioadele valabile până la activarea serviciului, ci se alege maxima dintre ele.

 

Suna inca 1 luna 2 luni serviciul PrePay Orange


Vezi secţiunea orange ajutor prepay unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile PrePay.

Te-a ajutat acest raspuns?