Roaming

Cu Roaming de la Orange scurtez distanţa către casă

Deschiderea frontierelor europene pentru cetăţenii moldoveni, intensificarea schimburilor comerciale şi de altă natură cu alte state şi existenţa unei diaspore numeroase în străinătate au determinat creşterea cererii pentru serviciile roaming din partea abonaţilor Orange. Ca reacţie la această evoluţie, Orange Moldova a redus esenţial în ultimii ani tarifele pentru serviciile roaming, făcându-le mult mai accesibile pentru utilizatori.

Pentru a facilita accesul utilizatorilor la aceste servicii, Orange Moldova a decis să acorde tuturor clienţilor săi Orange Abonament acces permanent la serviciul Roaming în mod automat (fără a mai fi necesară o solicitare prealabilă)1. Clienţii Orange Abonament - persoane juridice beneficiază deja de asemenea acces din data de 15 aprilie 2019. Clienţii Orange Abonament - persoane fizice vor beneficia de asemenea de acces începând cu data de 1 iulie 2019.

Pentru a vă bucura de libertatea comunicării la tarife mai avantajoase oriunde v-aţi afla, recomandăm activarea Opțiunilor Roaming, detalii aici.

Clienţii Orange Abonament - persoane fizice care nu doresc ca serviciul Roaming să le fie activat în mod automat pot solicita acest lucru apelând gratuit la numărul scurt 717 până la data de 30 iunie 2019 inclusiv. După data de 30 iunie 2019, utilizatorii pot oricând dezactiva sau activa serviciul Roaming de sine stătător, prin oricare din următoarele modalităţi: 1) formând *100#, 2) prin aplicaţia mobilă „My Orange” sau 3) prin aplicaţia „Contul meu” pe pagina https://my.orange.md.

Menţionăm că unele aplicaţii, încorporate sau descărcate în telefoane de tip smartphone, au proprietatea de a se actualiza în mod automat, consumând trafic Internet mobil. Pentru evitarea consumului nedorit de trafic Internet mobil în Roaming, utilizatorul poate dezactiva serviciul Internet mobil sau Internet mobil în Roaming de sine stătător în setările telefonului mobil sau poate solicita dezactivarea serviciului Internet mobil prin accesarea *130#OK de pe Numărul de telefon mobil atribuit Cartelei SIM.

Utilizatorii, care locuiesc sau se deplasează în zona de frontieră a Republicii Moldova, pot evita utilizarea accidentală nedorită a serviciului Roaming, cauzată de propagarea peste frontieră a semnalului radio al reţelelor din statele vecine, prin alegerea manuală a operatorului (Orange MD sau 259 01) în setările telefonului mobil.

Vă mulţumim pentru fidelitatea Dvs. şi pentru încrederea pe care ne-o acordaţi.

1 Textul integral al modificărilor privind serviciul Roaming introduse în Condiţiile speciale de utilizare a serviciului Orange Abonament.

La Orange telefonul mobil nu are nevoie de vize. Utilizează numărul tău Orange în peste 150 ţări şi rămâi mereu conectat cu cei de acasă.
Pentru toţi la Abonament

Opţiuni voce şi SMS

Cu opţiunile voce ai la îndemână minute şi SMS pentru a comunica avantajos în Roaming
Detalii aici

Opţiuni Internet în Roaming

Ai opţiuni Internet în Roaming, pentru tarife mai mici atunci când navighezi pe Internet în străinătate
Detalii aici

Tarife standard

Tarifele standard pentru voce, SMS şi Internet în Roaming
Detalii aici

Info Roaming Voce

Informaţii generale despre serviciul Roaming
Detalii aici

Info Roaming Internet

Informaţii generale despre serviciul Internet în Roaming
Detalii aici
Pentru toţi la PrePay

Opţiunea GO ROAMING

Cu opţiunea GO ROAMING ai la îndemână trafic voce şi SMS pentru a comunica avantajos din Roaming
Detalii aici

Opţiunea Ţara Preferată

Cu opţiunea Ţara Preferată ai la îndemână 15 minute pentru a comunica din Roaming
Detalii aici

Opţiunea Internet Mobil în Roaming

Ai opțiuni de Internet în Roaming, pentru tarife mai mici atunci când navighezi pe Internet în străinătate
Detalii aici

Tarife standard

Tarifele standard pentru voce, SMS şi Internet în Roaming
Detalii aici

Info Roaming Voce

Informaţii generale despre serviciul Roaming
 
Detalii aici

Info Roaming Internet

Informaţii generale despre serviciul Internet în Roaming
Detalii aici
Versiunea Desktop