Înapoi

Cum ofer internet de pe telefonul meu Samsung altui dispozitiv

 

Hotspot-ul conectare Hotspot Samsung Orange Moldovaeste un punct care oferă acces la Internet. Poți împărtăși traficul tău internet mobil cu un calculator, tabletă sau telefon (telefoane), prin Wi-Fi sau cablu USB. Urmează pașii pentru a conecta hotspot și a distribui internet WIFI de pe telefonul tău Samsung:

 

  1. Activează datele mobile pe telefon

  2. În Setări >> Conexiuni >> selectează și activează Hotspot mobil și Tethering

  3. Intră în câmpul Hotspot mobil și setează "Nume rețea" și "Parolă". Este important să setezi o parolă și să apeși pe butonul Salvare. Cu cât mai mulți utilizatori se conectează la hotspotul tău, cu atât viteza este mai mică pentru toți, iar bateria telefonului tău se descarcă mai repede. În timp ce utilizezi hotspot-ul, poți ține telefonul conectat la încărcător.

  4. După ce ai conectat și setat hotspot-ul pe telefon, conectează calculatorul sau celelalte dispozitive la rețeaua Wi-Fi a telefonului mobil

 

 

Distribuirea internet prin intermediul cablului USB se numește "Tethering USB".  

Conectează opțiunea Tethering pe telefon:

  • Pe un telefon Android: Setări >> Rețea și conexiuni >> Tethering și hotspot mobil >> activează opțiunea Tethering USB  >> conectează telefonul cu ajutorul cablului USB la dispozitivul cu care vrei să partajezi date mobile.

  • Pe iPhone: Configurări > Conexiune celulară > Hotspot personal sau Configurări > activează Hotspot personal și conectează telefonul cu ajutorul cablului USB la dispozitivul cu care vrei să partajezi date mobile. Asigură-te că telefonul permite conectarea altora la hotspot tot aici în Configurări > hotspot personal.

HotSpot Orange de pe telefon Samsung pe laptop, alt telefon 

 

Conectarea Hotspot pe telefon:

Te-a ajutat acest raspuns?