Ce este Expertiza Independentă?

Expertiza independentă este verificarea funcţionării dispozitivului tău, de către un expert din acest domeniu, în conformitate cu prevederile legii privind "Protecţia Consumatorului".

Compania care se ocupă de expertiză - activează absolut independent şi dezinteresat. Expertul verifică starea tehnică a dispozitivului şi cauza din care nu funcţionează corespunzător.

În cazul Companiei Orange Moldova, Expertiza Independentă este făcută de către „Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova” (MD-2012, Chişinău, str. Maria Cebotari 8).


 

Expertiza Independentă o poţi iniţia: 

  1. De sine stătător, contactând experții CCI a RM la numărul de tel. 022 238781, 022 238432 sau la adresa de e-mail expertiza@chamber.md.

  2. Adresându-te companiei Orange pentru iniţierea procedurii.

În cazul în care Expertiza Independentă confirmă lipsa defectului declarat de către tine, sau, faptul că disfuncţionalitatea dispozitivului a apărut în urma utilizării lui incorecte, cheltuielile expertizei (720 lei) le achită utilizatorul dispozitivului care s-a adresat pentru expertiză.


 

Vezi secţiunea orange.md_/_ajutor_/_abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile disponibile cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?
Versiunea Desktop