20.09.2022

Achitarea prin My Orange – acum e și mai comodă

De câte ori ai încercat să-ți reîncarci contul prin My Orange, dar ai renunțat pentru că nu aveai cardul la tine? Gata, de azi te-am scăpat de griji, pentru că acum pe platformele de plată de la Orange poți salva cardul, iar data viitoare vei achita cu un click.

Salvează cardul în siguranță

Tot ce trebuie să faci e să te loghezi prin Cont Orange. O poți face direct în aplicația My Orange, pe my.orange.md sau chiar pe epayments.orange.md.

Pe platformele Orange, datele tale bancare sunt în siguranță, datorită accesului securizat prin Cont Orange. Aceasta înseamnă că doar tu ai acces la datele cardurilor tale, la fel ca în aplicațiile băncilor, și doar tu poți face plățile din contul tău.

Pentru a salva cardul, alege să reîncarci contul online. Scrie numărul Orange pe care vrei să-l reîncarci și suma spre plată, apoi completează datele cardului bancar. Înainte de a face plata, bifează opțiunea Salvează cardul.

Noua funcționalitate de plată îți oferă posibilitatea să salvezi oricâte carduri dorești. Tot așa, în orice moment poți șterge din listă carduri vechi și adăuga altele noi, în funcție de necesitățile tale.

Plătește fără comision

Un alt avantaj este că plătești fără comision pentru orice număr Orange, indiferent de sumă. Și asta nu e tot. Am păstrat Bonusul de 1 GB la reîncărcarea online de la 100 de lei, ca să te încurajăm și mai mult să utilizezi modalități de plată online, care sunt și ecologice, și foarte comode.

Începe să economisești timp, salvează cardul chiar azi, ca să poți achita mai simplu la următoarea dată de facturare.