04.06.2021

Cotidianul TV HD – canal nou în grila TV Fibră

Un nou canal TV – Cotidianul TV HD, a fost lansat pe 4 iunie 2021, exclusiv în grila TV Fibră de la Orange, pentru clienții persoane fizice și juridice.

Cotidianul TV HD este o televiziune recent apărută pe piaţa TV din Moldova, care îşi propune să aducă în prim plan știri relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe. În grila postului veți putea urmări produse media analitice, dezbateri politice, interviuri exclusive, dar și emisiuni de divertisment.

Abonații pachetelor TV Acasă pot urmări noul post în grila TV Fibră pe poziția 99 (în locul TV8 SD), respectiv, la numărul 41 în grila TV pentru persoanele juridice.

Cum poți viziona noul post TV

Dacă ai televiziune prin modul CI+, pe ecranul televizorului vei vedea un mesaj despre modificarea din grila TV care te invită să o accepți – click OK. Apoi, va trebui să aștepți câteva clipe până când modulul CI+ se va reporni, iar serviciul TV va reveni pe ecran.

Dacă ai servicii TV prin TV Box (STB), schimbările de poziționare și denumire pe Orange STB (Orange TV BOX HD) vor avea loc automat.

Îți dorim vizionare plăcută!

Versiunea Desktop