24.03.2021

Descoperă noua ofertă Internet Acum 4G

De trei ori mai mult Internet, de trei ori mai multă libertate și cel mai rapid Internet 4G. Le ai pe toate cu noua ofertă Internet Acum 4G – internetul pe care îl iei cu tine oriunde și pe care îl poți folosi fie pe tabletă, fie prin modem Wi-Fi, de pe orice alt dispozitiv.

120 GB în fiecare lună, timp de 2 ani

Vestea bună e că de azi, abonamentele Internet Acum 4G vin cu un super-bonus. La conectarea unui abonament nou, primești lunar de 3 ori mai mult trafic Internet, la același preț, timp de 2 ani.

Dacă nu ai Internet fix în zona ta sau ești mereu cu tableta în deplasări pe traseele naționale, optează pentru abonamentul Internet Acum 4G 170 lei. Primești în fiecare lună 120 GB.

Ai nevoie de mai mult? Conectează Internet Acum 4G de 230 lei și ai trafic nelimitat.

Alege și un modem Wi-Fi la cel mai bun preț

Dacă vrei mai multă autonomie sau vrei să împarți Internetul cu familia și prietenii, poți lua, la conectare, unul dintre modemele din ofertă. Cu abonamentul de 170 lei poți alege modemul Wi-Fi cu viteză de până la 150 Mbps la doar 1 leu. Sau pe cel cu până la 300 Mbps, pentru care vei plăti doar 199 lei.

Spune-le și prietenilor care au deja Internet Acum 4G

Poți beneficia de ofertă și dacă ai deja un abonament Internet Acum 4G. Toți clienții existenți pot activa oferta din aplicația My Orange și pe my.orange.md și primi traficul adițional, timp de 12 luni, pentru o plată unică de doar 100 lei.

Vezi toate detaliile despre abonamentele Internet Acum 4G pe pagina dedicată și comandă online sau prin apel la 797 (sau 022 977797), cu livrare gratuită acasă.

Cel mai rapid Internet 4G
Detalii aici
Versiunea Desktop