29.11.2023

Descoperă ofertele Orange de Crăciun, cu reduceri și cadouri pentru toată familia

Sărbătorile de iarnă sunt momentele în care ne adunăm împreună acasă și petrecem timpul frumos. Uneori însă, oricât te-ai strădui, nu-ți iese totul așa cum ți-ai imaginat. Pisica ți-a dat bradul jos, ai stat la coadă o veșnicie, pentru ca apoi să arzi felul principal sau nu-ți ies pozele perfecte ca pe insta... Doar n-o să lași aceste clipe să-ți ia sărbătorile.

Conectează Fibră + TV Acasă și alege:
2500 lei
reducere la factură
sau
Toate trec. Rămân doar emoțiile de sărbători, trăite împreună și cadourile de la Orange

Anul acesta la Orange ți-am pregătit mai multe oferte speciale de sărbători și cadouri de care se va bucura întreaga familie.

Cum ar fi să ai, din această iarnă, Internet rapid ca gândul și o mulțime de canale TV cu cele mai variate și captivante show-uri și filme? Pentru aceasta, conectează Internet prin Fibră și Televiziune de la Orange la tine acasă, împreună cu abonamentul mobil, și primește oferta specială de Crăciun – 2500 lei reducere la factura Orange pentru 24 de luni. Adică ai 1200 lei reducere pentru serviciile fixe și 1300 lei pentru cele mobile.

Sau poți alege să primești oferta cu televizor cadou, ca să te bucuri de sărbători alături de cei dragi, în fața unui televizor nou. Îți oferim un Smart TV cu diagonala de 32” la doar 1 leu, la conectarea unui abonament Fibră 1000 + TV Acasă.

Și dacă vrei un televizor mai mare, tot primești un cadou de la Orange. Conectează un abonament Fibră + TV Acasă și poți cumpăra orice televizor din ofertă, cu o reducere de 3000 lei.

Alege Fibra de la Orange, pentru că ai conexiune stabilă, cu super-viteză de până la 940 Mbps, împreună cu echipament Wi-Fi avansat și conectare gratuită. Mai multe detalii despre ofertele la conectare și aria de acoperire a fibrei optice Orange vezi pe pagina dedicată.

Smart TV la cel mai bun preț vreodată

2 280 lei 5 280 lei

95 lei lunar 24 luni

La conectare Fibră + TV Acasă
La an nou, cu telefon nou – Oferta Hit de Crăciun

Cu Oferta Hit totul e posibil, pentru că ai cel mai bun preț din țară și rate mici – chiar și până la 24 de luni. Descoperă în noua Ofertă Hit 2 telefoane la prețuri speciale.

Alege Xiaomi Redmi Note 12 Pro, cu memorie de 256 GB și încărcare rapidă, la preț special 🏷️ cu reducere, disponibil și în rate la doar 205 lei lunar. Mai mult, primești un set de căști wireless cadou, ca să te bucuri de muzică la maxim. Sau alege să dăruiești cuiva drag un Samsung Galaxy A05, cu ecran mare de 6.7” și cameră duală de 50 MP, disponibil și în rate la numai 105 lunar, cu abonament. Cumpără online, cu livrare gratuită.

Descoperă ofertele cu smartphone plus cadou

Și pentru că suntem în perioada celor mai frumoase sărbători, avem pentru tine și mai multe cadouri. Acum poți alege un smartphone de top din colecția de Crăciun și primești un cadou de valoare. Vezi cum arată un Samsung Galaxy din seria S23, în pereche cu minunatele căști Galaxy Buds FE și savurează iarna din plin. Descoperă și alte smartphone-uri cu cadouri neașteptate pe eshop.orange.md.

Să ai un Crăciun Fericit și un an nou deosebit!