19.06.2020

Descoperă zona Orange 24/7 - locul unde poți achita orice, chiar și la miezul nopții

La Orange tindem mereu să-ți oferim mai mult decât servicii de calitate. Pe lângă consultanță individuală pe care o primești în orice magazin Orange și la numărul scurt 777, dezvoltăm instrumente și spații unde să-ți poți gestiona contul de sine stătător și liber, la orice oră. Un astfel de spațiu este zona Orange 24/7.

Ce poți face în zona Orange 24/7?

Orange 24/7 este un spațiu de auto-deservire, amenajat exact lângă magazinul central Orange de pe bulevardul Ștefan cel Mare, 134. Funcționează 24 din 24 de ore, iar pentru a intra este nevoie să apeși pe buton și ușa se va debloca.

1. Poți cumpăra pachete Orange PrePay și Internet Acum

Acum oricine își poate cumpăra un număr nou PrePay cu minute incluse, fără a ține cont de programul magazinelor. Aici găsești un distribuitor automat de produse, din care poți alege exact pachetul PrePay sau Internet Acum pe care ți-l dorești. Plata se face doar în numerar, iar pentru a folosi corect dispozitivul, urmează instrucțiunile afișate.

2. Poți achita factura Orange și alte 200 de servicii

În zona Orange 24/7 poți reîncărca contul Orange la orice oră. În plus, poți folosi terminalul de plată ca să achiți în numerar facturile pentru toate serviciile comunale, taxe de stat, amenzi, credite, bilete, produse etc.

3. Poți verifica disponibilitatea produselor în magazinele Orange

Tot aici găsești și un ecran interactiv, unde poți vedea fiecare produs din magazinele Orange. Citește caracteristicile, vezi prețul, culorile disponibile, dar și care e cel mai apropiat magazin din care îl poți cumpăra.

Din motive de confidențialitate, dar și de securitate a sănătății, îți recomandăm să intri în acest spațiu doar dacă în interior nu se află deja altcineva. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în zona Orange 24/7.

Versiunea Desktop