05.07.2023

Din 5 iulie, descoperă 3 canale noi în grila TV Acasă

Orange vine cu o surpriză pentru tine. Din 5 iulie 2023 îți aducem trei canale noi în grila TV Acasă, pentru și mai multă distracție de calitate.

Descoperă noi programe captivante și bucură-te de un adevărat cinematograf chiar la tine acasă, cu 3 canale noi, pe care le-au solicitat clienții Orange.

  1. Galaxy. Este dedicat pasionaților de science-fiction, spațiu și aviație. Vei descoperi istoria aeronauticii și astronauticii, precum și misterele universului. Pe acest canal vei putea urmări filme despre invazia extratereștrilor, fenomene neexplicate și obiecte zburătoare neidentificate, atât din trecut, cât și din prezent.
  2. Автоплюс este perfect pentru iubitorii de mașini. Aici vei găsi test-drive-uri cu cele mai noi modele, curse de mașini și motociclete, dar și sfaturi și discuții despre subiecte auto. Dacă ești pasionat de lumea auto, acest canal e perfect pentru tine.
  3. Мужское Кино este alegerea ideală pentru iubitorii de filme și seriale. Canalul difuzează cele mai noi filme de groază, de acțiune și filme cu detectivi, de la cei mai renumiți producători.

Cele 3 canale vin să înlocuiască posturile Вопросы и ответы, Авто 24 și Еврокино, două dintre ele fiind disponibile și în grilele B2B – TV Oficiu și TV Public

Canale TV noi TV Acasă TV Oficiu / TV Public
137 -
143 118
130 143

Află mai multe despre secretele universului sau pasiunea pentru mașini și bucură-te de filmele tale preferate, din confortul casei tale.

Îți dorim vizionare plăcută.

Versiunea Desktop