24.06.2020

Fii prezent în tribune online. Privește LIVE Finala Cupei Moldovei Orange

Fotbalul mare revine în Moldova! Cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului va avea loc pe 30 iunie, la stadionul Zimbru, începând cu ora 21:00. Disputa între echipele finaliste poate fi urmărită online, la posturile TV sau prin videoconferință.

La Orange fanii sunt adevăratele vedete ale fotbalului

Ești suporter înflăcărat – câștigă un ceas smart Huawei Watch GT 2 46 Silicon Black

Finala Cupei Moldovei Orange din acest an va fi una specială atât pentru jucători, cât și pentru suporteri. Pentru prima dată, susținătorii echipelor finaliste vor fi virtual alături de fotbaliști, prin videoconferință Zoom. Special pentru Finala Cupei Moldovei Orange, pe stadionul Zimbru vor fi instalate ecrane LED, unde va fi disponibilă conexiunea în timp real cu suporterii echipelor care vor juca în finală.

Pentru a te conecta şi a te înregistra în concurs, accesează www.orange.md/cupa

Julien DUCARROZ, Director General Orange Moldova:

„Orange este un suporter fidel al sportului. De 13 ani, în parteneriat cu Federaţia Moldovenească de Fotbal, aduce spectacolul fotbalistic mai aproape de toţi fanii din Moldova la cele mai aşteptate meciuri pentru Cupa Moldovei Orange. Pentru ca microbiştii să fie tot timpul conectaţi la pasiunile lor, în acest an, Orange invită suporterii din toată ţara să urmărească împreună cel mai important eveniment sportiv al anului – Cupa Moldovei Orange 2020”.

Experienţe incomparabile pentru fani #SusținemDeAcasă

Toți suporterii sunt așteptați să se conecteze online la eveniment, prin intermediul platformei Zoom, pe 30 iunie, începând cu ora 20:30. Pentru a-și rezerva un loc în tribunele virtuale, fiecare suporter trebuie să se înscrie pe www.orange.md/cupa

Finala Cupei Moldovei Orange va fi difuzată în direct pe postul TV N4, pe paginile de Facebook Federația Moldovenească de Fotbal și Orange, cât și pe canalul de YouTube FMF TV.